Sjekk hva Escapes utsendte søtmonser satt ekstra pris på...  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
– Pssst! Vibeeeeke!
Jeg snudde meg mot min kollega under dåpsmiddagen om bord på Amadeus Cara.
– Har du sett at selv papirbøttene på toalettene står i stil til resten av skipet?
Vi smilte begge to. For på Amadeus Cara er det kjærlighet i hver detalj!
Gro Bjørlykstøl Husmo - markedssjef på Escape og nettopp hjemkommet fra dåpen av Amadeus Cara

Velkommen om bord!

MS Amadeus Cara

/ Kvalitet i alle ledd

Onsdag 29. juni ble Amadeus Cara døpt med brask og bram i Køln. Tilstede var hele rederiets eierfamilie Lüftner og over hundre elvecruise-entusiaster fra hele verden. Her var det japanere, amerikanere, dansker, tyskere... og to nordmenn: elvecruise-ekspert Vibeke og undertegnede fra Escape Travel.

Med dette nyhetsbrevet ønsker vi deg varmt velkommen om bord på Amadeus Cara 🤗

På disse avgangene kan du seile med Amadeus Cara

Se hvor fint det er om bord!

Loungeområder skapt for sene sommerkvelder

Wow! Her var det virkelig trivelig! Soldekket byr på en rekke små øyer av lekre lounger. Senk skuldrene. Synk ned i en behagelig stol eller i en sofa med myke pyter. Bestill en kaffe eller en drink og nyt seilingen, kvelden, hverandre, livet – hva du enn måtte ønske.

A room with a view

De store panoramavinduene på hoved- og øvre dekk har blitt et kjennemerke på rederiets skip. Her kan du virkelig nyte avslappende dager - lese en bok mens landskapene passerer i sakte fart - eller sove godt mens skipet seiler. Vi satt ekstra pris på skikkelig gode dusjer og den nydelige kvaliteten på sengetøyet.

Kjøkken og service med stil og smil

Også maten, da! Kokkene om bord skjemmer oss bort med de lekreste retter. Måltidene er førsteklasses og servicen kommer med et smil - og personlighet. Det siste setter vi ekstra stor pris på. Når smilene er ekte, og det kommer en liten spøk eller historie med kaffekoppen.

Escapes utsendte søtmonser setter ekstra pris på...

Den bugnende frokosten i panorama-restauranten gir dagen en ypperlig start. Utvalget er stort, og vi elsker de rykende ferske rundstykkene og croissantene fra skipets eget bakeri. Konditorene om bord er meget dyktige, og både desserter og kakene til kaffen er utsøkte.

Vi elsker de små detaljene...

Blomster og planter, belysning, puter, pledd, sengetøy, toalettprodukter, kleshengere, skohorn... Et øye for farger, form og kvalitet kjennetegner Lüftners skip. Vi ble imponert og er stolte over å kunne invitere Escapes gjester om bord!

Det er noe fint med det familiære

Familien Lüftner er alle involvert i hver eneste detalj. Det merkes. Her bryr man seg. Tar vare på. Legger merke til. Å komme om bord er litt som å komme hjem. Det er så fint, det!

⭐⭐⭐⭐⭐
MS Amadeus Cara


Rederi Lüftner Cruises
Byggeår 2022
Lengde 135 m
Antall dekk 3
Passasjerer 162

Helt nytt, lekkert førsteklasseskip. Om bord finner du restaurant, to salonger, terrasse, treningsrom, frisør, heis, soldekk og Wi­-Fi i fellesområdene (mot betaling). Det finnes et begrenset antall sykler til utlån.

Alle lugarene er utvendige. Lugarene på øvre og midtdekk har store vinduer fra gulv til tak hvor store deler av flaten kan åpnes, såkalt fransk balkong. Suitene ligger på øvre dekk og har balkong.

Bli med oss inn i en av suitene! 👇🏻

Her er våre seilinger med Amadeus Cara

20. september 2022 med reiseleder Toril Karlsen. Få plasser!
4. desember 2022 med reiseleder Elbjørg Haugsdal
19. juni og 3. juli 2023. Seil mellom Basel og Amsterdam - via Moseldalen

Hvorfor velger vi å satse på det familiedrevne Lüftner River Cruises?

Lüftners moderne flåte med 17 elegante skip tilbyr store panoramavinduer, lyst interiør samt delikate lugarer og fellesområder.

Familien Lüftner setter sin egen personlige «touch» på produktet, noe både den personlige servicen og atmosfæren av klassisk eleganse bevitner. Den fineste gastronomi av ferske og lokale råvarer er også en viktig del av totalopplevelsen om bord, hvor vin er inkludert til alle middager. I tillegg settes sikkerhet, moderne miljøvennlig teknologi og et erfarent mannskap i førersetet.

Velkommen om bord!

Se alle våre seilinger med Lüftner River Cruises her

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo