En liten stemningsrapport fra Carpe Diem-teamet til inspirasjon i påsketiden.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vi håper du har en fin påske der du er. At du koser deg med det du liker, kobler av litt, sluker krim, eller går løs på gjøremålslisten som alltid hoper seg opp. Kanskje er du på hytta, har silkeføre for bortoverski eller perfekte forhold i bakken? Kanskje jobber du, for alle har ikke ferie selv om det virker sånn... Av de som har fri, er det flere som har valgt å reise på Carpe Diem-tur. Det er vi evig takknemlige for. Om du så er med oss til Japan, Vietnam, Albania, Kypros, Madeira, Italia (Umbria og Puglia), eller på elvecruise. Vi teller ganske så mange gjester på tur sammen med våre dyktige reiseledere.

Hva skal vi i Carpe Diem-teamet i påsken? Wenche og Ingrids blomstringsbonanza i Japan nærmer seg slutten. Der har opplevelsene stått i kø! Et besøk i dette landet medfører inntrykk av, og innblikk i, en helt annen verden. Under deles det et lite utvalg bilder av de mange de har sendt. Det er lov å drømme.

Har du litt tid til overs, anbefaler vi deg å ta en ekstra titt på reisekalenderen vår i påsken. Planlegg sommerferien, eller bare det å rømme fra mørketid og slaps. Vi vet jo at det kommer rundt november en gang... La deg inspirere av Andrea og vår nye tur til Valencia. Appelsintrærne gjør seg i Spania, men vi høster fruktene her hjemme også. Påsken er jo høysesong for søte, friske C-vitaminer under oransje skall. Så la påsken handle om både appelsiner 🍊, kirsebær🍒 og rett og slett det du selv måtte ønske.

God påske!

Reisehilsen fra Patricia, Andrea, Wenche, Ingrid, Lisbeth og Ingun

Min påske blir feiret i Japan med flotte Carpe Diem-gjester. Jeg har vært her mange ganger på denne tiden, men aldri har jeg sett så mye blomstring. Denne turen er fullspekket med opplevelser. Fra hypermoderne Tokyo, onsen under stjernehimmel, vandring i De japanske alper, historiske Nara, Kyoto med Geisha og sake og Osaka med shopping og mat.
Jeg elsker dette landet og menneskene her. Ny tur blir det i mars 2024 – det kan jeg garantere.
Wenche Samuelsen, reiseleder og turprodusent
Jeg sier meg 100% enig med Wenche: Vi storkoser oss i det nydelige været og med blomstringen som imponerer overalt. Vi blir aldri lei kirsebærblomstene rundt oss, det er noe av det vakreste jeg har sett. Hanami har vi gjort mye. Maten, menneskene og historien bergtar oss. Alle, inkludert meg selv, må klype oss i armen for å tro alt vi opplever. Reiseruten til vår gruppe går motsatt - fra Osaka til Tokyo. En kveld klarte vi til og med å møtes i Kyoto!
Ingrid, reiseleder og turprodusent

Jeg skal ha skikkelig hyttepåske med skiturer på fjellet. Men jeg har alltid Valencia i mitt hjerte og var akkurat på besøk på familiens olivengård!
Andrea, turprodusent i Carpe Diem

Snartur til Valencia

/ 1. november / 6 dager

Valencia har bronseplass i størrelse på spanske byer. Den klatrer definitivt oppover på pallen når vi oppdager alle lag. Vi rusler, sykler, spiser og smaker oss gjennom ulike bydeler. Atmosfære, sjarm, historie og stolthet kommer først til overflaten. Nydelige plazaer, kirker og byggverk fra svunne tider. Like bak kommer nyskapende arkitektur av en form og størrelse du aldri har sett maken til. Den nydelige Turiaparken med sine mange flotte broer. En strandpromenade som virker uendelig.

Og like utenfor: Albufera. En unik nasjonalpark med tilhørende våtmark, laguner, innsjø og et rikt fugle- og dyreliv. Der det dyrkes ris - som tar oss til neste storhet: paellaen. Den mener valencianerne alvor med og er det et sted du skal smake retten er det her.

Turprodusent Andrea har vært i Valencia-området utallige ganger og er lommekjent. Det var her hennes egen familie valgte å etablere seg med hus og tilhørende olivengård. Hennes hjerte banker ekstra hardt for Valencia og det tror vi ditt kommer til å gjøre også. Et mildt og behagelig klima året rundt er heller ikke feil i november...

Valencia - blir dette din nye favoritt i Spania?

Jeg skal til mitt Norgesparadis på hytta i Valdres. Der koser jeg meg alltid maks uansett årstid!
Lisbeth, reiserådgiver og Valdres-entusiast

Jeg har akkurat vært på reise i både Sør-Afrika og på mat- og vintur i Frankrike. I påsken blir det hygge hos familien i Sverige.
Patricia, turprodusent i Carpe Diem

Jeg skal ha hjemmepåske og skal gyve løs på den der "to do-listen". Samtidig ønsker jeg solen velkommen på balkongen. Det blir turer i frisk luft samt reiseplanlegging.
Ingun, tekstforfatter i Carpe Diem

Få plasser:

12. april / 6 dager
19. april / 5 dager
20. mai / 11 dager
5. juni / 9 dager
24. juni / 8 dager
30. juni / 8 dager
1. juli / 8 dager
8. juli / 8 dager
25. juli / 9 dager
3. oktober / 14 dager

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev

Carpe Diem (en avdeling i) Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo