🦩 Karibien i november | ☀️ Solfylt jul | 🦞 Luksus i januar  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Det finnes norsk vinter ...

... og det finnes karibisk vinter

🌴 Vi har massevis av fantastiske cruise i Karibien!

/ Klar for en drømmeferie?

Cruise i Karibien har vært populært i mange tiår – for mange er dette den store cruisedrømmen. Flere som har vært på cruise i Karibien kommer tilbake for nye opplevelser, det er nemlig lett å bli hekta på hvite strender, frodige øyer og rosa flamingoer.

🚢 Her er noen cruiseforslag:

Vekk fra vintermørket

Spol fram til november, og tenk på hva du ser utenfor vinduet ditt da. Tør gjette på at ganske mange av dere heller ville sett et karibisk paradis og solblinkende hav? Planlegg nå, gled deg i et lite halvår.

Se cruisene her

Julecruise

I den grad det blir hvit jul (eller adventstid), er det den hvite sanden på strendene... Men skipene er julepyntet, og kokkene på cruise kan sine ting, selv om du kanskje må gi avkall på norsk juleribbe og pinnekjøtt.

Se cruise i desember

Litt luksus i januar?

Egen butler, førsteklasses måltider, en lekker suite ... Begynn et nytt år på best mulig vis. Her er noen karibiske cruise fra øverste hylle.

Bli bortskjemt

Karibien til gode priser

Store skip fullastet med aktiviteter, flotte show, mange restauranter å velge imellom - her får du mye for pengene!

Finn cruiset ditt

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev