Slik er det om bord i verdens største cruiseskip | TILBUD: Få 30 % rabatt  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Undrenes tid er ikke forbi!

/ Ann Kristin fra Cruise.no var med på jomfruturen til Wonder of the Seas i helgen

Hun kom hjem med stjerner i øynene! 🤩 Her er litt av Ann Kristins opplevelse om bord:

"What a wonder she is" hører vi det sies i gangene. Ikke vanskelig å skjønne hvorfor!

Verdens største skip er fullpakket med moro for alle. Har du opplevd noen av Royal Caribbeans store skip før, vil du (heldigvis) kjenne deg raskere igjen, og kanskje ikke gå deg så mye vill som du ofte kan gjøre på nye store skip.

Om det er noe dere skal prøve, så er det spesialrestauranten Wonderland. Makan til kreativ restaurant, og du får virkelig åpnet øynene til hvordan man kan tilberede mat!

❗Tilbud på Wonder-cruise

Bestill cruise med Wonder of the Seas før 31. mai, og få 30 % rabatt. Barn under 12 år reiser gratis, dere betaler kun skatter og avgifter.

Seil i Middelhavet med Wonder i sommer

/ Spis i en eventyrverden

Å komme inn på restauranten Wonderland er virkelig som et eventyrland - så er da også navnet på restauranten inspirert av Alice i Eventyrland. Her er det snodige små detaljer overalt, møbler i uvanlige former, fargerike glass - og mat som ikke ligner noe annet vi har sett!

Her kan du oppleve å få en helt blank meny, hvor skriften først kommer fram når du pensler den med vann. Og maten er av en annen verden - en eventyrverden! Vil du ha marengsdesserten din utformet som en sopptur i en forhekset skog, eller hva med en liten jordklode av sjokolade som smelter når du heller varm sjokoladesaus på den og alle slags godsaker kommer til syne inni?

Ikke lett å si hva du kan få på tallerkenen, her finner de stadig på noe nytt, og det så kreativt, morsomt og smakfullt at dette er en opplevelse du bør unne deg på cruise.

Nysgjerrig? Book et cruise med Wonder i sommer

/ ... og ellers har du rundt 20 andre restauranter å velge i

Biff, sjømat, pasta, pizza, sushi – elegante restauranter med stil og hvite duker, mer uformelle steder med hyggelig atmosfære, buffetrestaurant med en smak av alt du kan tenkte deg og nye retter på menyen hver dag, her skal alle bli mette – og vel så det!

/ Drømmeskipet for badeglade

Badeområdet for barna er et lekeland fra en annen verden! Det jeg liker ekstra godt, er at det også fins et «voksent området» litt lengre unna, om tante og onkel vil ha det litt roligere...

Solsenger i vannet gjør veien kort til avkjøling – herlig!

Solariumet er forresten kun for voksne, og her finner du cabanas hvor du kan kan gjemme deg litt vekk. Kafeen er et perfekt sted å ta lunsj.

Skal du se show – IKKE glem vann- og stupeshowet! Det kan ikke formidles med nok ord – rett og slett fantastisk! Kom tidlig og reserver plass for å være på den sikre siden.

Servicen om bord er upåklagelig. Enten du er i restauranten eller ute på soldekk – ALLE er like hyggelige og serviceinnstilte.

Perfekt ferie! Da ses vi på Wonder i sommer, eller?

Se sommercruisene her

/ Hva fins om bord i verdens største cruiseskip?

Du skal reise på et ganske langt cruise for å rekke over alt som fins om bord i dette skipet

Her er noen smakebiter:

Flowrider

Her er det garantert bølger! Lyst å surfe for første gang, eller er du allerede klar til å imponere?

Aquatheatre

Vannshow under åpen himmel, med stupere på olympisk nivå som utfører fascinerende stunts og luftakrobatikk. En nervepirrende opplevelse!

Zipline - kast deg ut i det!

Wiiiii!! Om du alltid har drømt om å oppleve følelsen av å fly, har du sjansen. Wonder of the Seas har zipline hvor du kan sveve høyt over boardwalken. Husk å be noen stå på andre siden og ta bilde av deg når du kommer flyvende!

Førsteklasses show

Her er det fullskala produksjoner hver kveld - Royal Caribbean er det eneste cruiserederiet som tilbyr imponerende Tony Award®-vinnende Broadway-musikaler, isshow, dykkeshow og originalproduksjoner.

Noen ganger sier levende bilder mer enn ord 👇

/ Bo i suite

Det fins suiter i alle størrelser om bord, og ikke bare bor du fint, det er også flere fordeler for suitegjenster - som for eksempel tilgang til suitedekket med eget basseng, bar og nydelige, rolige områder for avslapping.

/ ... men en vanlig lugar er heller ikke så verst!

Dette er eksempel på standard stateroom med balkong, og den er både fargerik og luftig.

Tidenes høstferie?

/ Bestill nå med Wonder of the Seas

Opplev seks middelhavsdestinasjoner på en uke - i tillegg til alt det fantastiske dere kan oppleve om bord. Seil fra Barcelona til Palma de Mallorca, Provence, Firenze/Pisa, Roma, Napoli og tilbake til Barcelona.

Priseksempel:
Royal Promenade-lugar med vindu: fra kr 41 486,- for to voksne og to barn
Uspesifisert balkonglugar: fra kr 47 688 for to voksne og to barn

❗ Husk at du får 30 % rabatt om du bestiller før 31. mai, og barn under 12 år reiser gratis (kun skatter og avgifter).

Bestill høstferien her

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg av her.

Cruise.no, en avdeling i Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo