🍋 Middelhavet | 🌴 Karibien | 🦜 Sør-Amerika  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Regent Seven Seas Cruises

Lite, eksklusivt – og alt inkludert

Som gjest hos Regent kan du vente deg enestående gourmetmåltider, topp service og romslige suiter. Regent Seven Seas Cruises er dessuten det eneste rederiet i verden hvor organiserte utflukter inngår i prisen.

Dette er rederiet for deg som:
✨ Vil ha luksuriøse cruise tilpasset voksne over 45 år
✨ Stiller høye krav til mat, komfort og personlig service
✨ Foretrekker at alt er inkludert, slik at du bare kan nyte ferien
✨ Setter pris på utflukter av høy kvalitet i mindre grupper

Nå har vi gode tilbud på disse 6 cruisene:

Østlige Middelhavet

1. Fra Monte Carlo til Athen

21. oktober 2022 / 10 netter / Skip: Seven Seas Voyager

Tidenes høstferie! Start på Den franske riviera og opplev Roma, Amalfikysten og Messina i Italia, Kefalonia og Santorini i Hellas og Efesos og Istanbul i Tyrkia før skipet legger til i Athen. En god blanding av historiske steder, pittoreske byer og flotte strender.

TILBUD: Pris fra kr 51. 792 per person. Få oppgradert lugaren to lugarkategorier uten ekstra kostnad, pluss $500 per person i ombordkreditt.

Les mer

Vestlige Middelhavet

2. Fra Athen til Lisboa

31. oktober 2022 / 12 netter / Skip: Seven Seas Voyager

Cruiset starter i øst og følger middelhavskysten vestover, gjennom Gibraltarstredet og opp til Lisboa. Blant annet kan du få med deg historisk sus i Efesos og Messina Sicilia, pastellbyene på Amalfikysten, Roma og Firenze, elegante Cannes, livlige Barcelona og Sevilla i Andalucia før Lisboa.

På hvert stopp er det en liste med utflukter du kan velge imellom - alt etter hva du er mest interessert i. Og alt er inkludert i prisen.

TILBUD: Pris fra kr 58. 175 per person. Få oppgradert lugaren to lugarkategorier uten ekstra kostnad, pluss $500 per person i ombordkreditt.

Les mer

Seil fra Miami

3. Cruise i østlige Karibien

12. januar 2023 / 11 netter / Skip: Seven Seas Navigator

Fra Miami kan du nyte en dag til sjøs før skipet legger til i Den dominikanske republikk, hvor du kan svømme med delfiner og møte sjøløver. Videre blir det stopp i Puerto Rico hvor du kan oppleve regnskogen, du kan snorkle på St. Barts, nyte strender på Barbados og Antigua, for å nevne noe... Og selvsagt nyte luksusen om bord.

TILBUD: Pris fra kr 46. 916 per person. Du får en balkonglugar til prisen av en utvendig lugar, pluss $500 per person i ombordkreditt.

Les mer

Seil fra Miami

4. Cruise i vestlige Karibien

22. februar 2023 / 7 netter / Skip: Seven Seas Splendor

Februar i Norge er vinter, slaps, korte dager og en god stund til våren... Det er da du kanskje trenger en uke i Karibien aller mest. Seil fra Miami og nyt drømmestrender, fargerike undervannsverdener, delfinmøter, mayaruiner og regnskog på destinasjoner som Roatan i Honduras, Belize og Costa Maya i Mexico. Kom hjem solbrun og bortskjemt – dette blir gode dager.

TILBUD: Pris fra kr 38. 366 per person. Få oppgradert lugaren to lugarkategorier uten ekstra kostnad, pluss $500 per person i ombordkreditt.

Les mer

Sør-Amerika

5. Fra Rio de Janeiro til Buenos Aires

19. januar 2023 / 10 netter / Skip: Seven Seas Voyager

Storbyer som Rio de Janeiro i Brasil og Buenos Aires i Argentina fortjener mer enn et kort stopp. Fly til Rio de Janeiro og tilbring tre netter på hotell (inkludert i prisen) og utforsk denne verdensbyen med sine legendariske strender, Kristus-statuen og taubanen til Sukkertopp-fjellet.

Så kan du nyte et 10 netters cruise ned kysten til Buenos Aires, hvor du også bor tre netter på hotell og kan nyte biff, tango og fargerike nabolag i den argentiske hovedstaden.

TILBUD: Pris fra kr 69.005 per person, du får 10 netters cruise pluss tre netters hotellpakke i Rio de Janeiro og tre netters hotellpakke i Buenos Aires.

Les mer

Sør-Amerika

6. Fra Santiago til Rio de Janeiro

17. februar 2023 / 26 netter / Skip: Seven Seas Voyager

For en reiserute! Start i Santiago i Chile og seil nedover vestkysten, rundt Kapp Horn og oppover østkysten til Rio de Janeiro. Her kan du få være med på alt fra elverafting til ridetur i spektakulær natur, du får cruise i de chilenske fjorder, oppleve pingvinsafari på Falklandsøyene og dra på sykkeltur eller besøke vingård i Uruguay. Mye spennende på utfluktsmenyen!

TILBUD: Pris fra kr 167.439 per person, du får 26 netters cruise pluss tre netters hotellpakke i Santiago og tre netters hotellpakke i Rio de Janeiro.

Les mer

Har du spørsmål?

/ Vi hjelper deg!

Hvilket cruise skal du velge, trenger du hjelp til bestillingen - vi er her for å hjelpe deg med det du måtte lure på. Ring oss på tlf 67 43 02 00 eller send oss en e-post til post@cruise.no

Send oss en e-post her

Se vår livesending på Facebook

Når: Torsdag 19. mai kl. 14
Hvor:
Facebook live

Velkommen til et innblikk i luksusrederiet Regent sin fantastiske verden. Vår egen Cathrine har vært på cruise og vil fortelle fra reisen, samt at vi vil presentere hva du kan forvente av topp service, førsteklasses mat, hva som er inkludert – for å nevne noe!

Link til livesendingen

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev