Bli kjent med flaggskipet | Se hvilke cruise vi anbefaler  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nå kommer hun snart!

/ Det nye flaggskipet Celebrity Beyond

Nå har vi gledet oss lenge - den sniktitten vi har fått av splitter nye Celebrity Beyond gjør oss mer enn nysgjerrige på å oppleve skipet.

Vi i Escape Travel er så heldige å bli invitert om bord på Celebrity Beyond, og vi gleder oss stort til å få være med på et lite cruise fra Southampton.

Når vi kommer hjem vil vi selvsagt fortelle hvordan det var, så da inviterer vi til live cruisekafé på Facebook 4. mai kl. 14. Her vil Ivar og Cecilie fra Cruise.no vise bilder, filmer og ta dere med inn i Beyonds fantastiske verden!

Link til livesendingen

🌟 Lys, luft og lekker design – det er stikkordene for Celebrity Beyond, det tredje skipet i Edge-serien. Her blir det fantastiske uteområder med Sunset Bar, Rooftop Garden og soldekk i to etasjer.

🌟 Celebrity Beyond har hele fire hovedrestauranter, og selvsagt et knippe spesialrestauranter – fra uformelle kafeer til eksklusive Le Voyage.

🌟 Alle rom er fint innredet i delikate farger, enten du bor i stateroom eller de største suitene. Dette skipet har også flere lugarer med balkong for single.

🌟 Skipet tar drøyt 3000 gjester, og sommeren og høsten 2022 kan du cruise rundt i Middelhavet på dette lekre skipet, mens vintersesongen blir i Karibien.

Fristet til et cruise med Celebrity Beyond?

Vestlige Middelhavet

/ Fra Roma til Barcelona

3. okt 2022 / 9 netter

Med fjellrike Korsika, pastellfargede italienske byer, den elegante franske rivieraen og feriefavoritten Mallorca på reiseruten. Nyt behagelig temperatur og ikke minst det fantastiske skipet.

Les mer

Sørlige Karibien

/ Seil fra New York

26. okt 2022 / 9 netter

Her er det muligheter for å ta noen dager verdensmetropolen New York før cruiset. Så setter Celebrity Beyond kursen sørover mot Karibien, hvor du får oppleve blant annet Bermuda, Curacao og Aruba. Her er det flere sjødager, hvor du får god anledning til å utforske skipet.

Les mer

Vestlige Karibien

/ Start året med solferie

3. jan 2023 / 5 dager

Kanskje den tiden på året når vi trenger sol og sommer aller mest... Seil fra Florida og nyt noen dager i Cozumel og Costa Maya i Mexico - dette er karibiske paradis akkurat som vi gjerne drømmer om når vinteren er på sitt mørkeste her hjemme.

Les mer

Østlige Middelhavet

/ Med greske øyer og gamle byer

16. juni 2023 / 10 netter

Seil fra Roma til greske Korfu, Dubrovnik i Kroatia og Kotor i Montenegro før du kan nyte noen dager oppover langs Italias kyst. Her står blant annet Messina på Sicilia og Napoli på reiseruten, før du er tilbake i Roma. En nydelig sommerseiling!

Les mer

Flere flotte cruise med Celebrity:

Transatlantisk cruise fra Southampton til Miami

20. okt 2022 / 14 netter
Med Celebrity Silhouette

Les mer

Cruise gjennom Panamakanalen

21. april 2023 / 15 netter
Med Celebrity Millennium

Les mer

Cruise til Bermuda fra New York

4. juni 2023 / 7 netter
Med Celebrity Summit

Les mer

Cruise i Japan

4. mars 2023 / 12 netter
Med Celebrity Solstice

Les mer

Cruise med reiseleder

Å reise på cruise med reiselder er både forutsigbart og trygt. Våre meget erfarne reiseledere vil stå klare til å ta imot deg og guide deg trygt og stødig rundt på ditt drømmecruise. Vi skreddersyr våre gruppereiser slik at du skal slippe å tenke – og bare nyte.

Her er fire forslag til cruise med norsk reiseleder:

Cruise til Jerusalem og det østlige Middelhavet

23. sept 2022 / 13 dager / Reiseleder: Geir Toverud
Kypros, Israel, Efesos, Athen og Olympia med Celebrity Apex

Les mer

Jule- og nyttårscruise gjennom Panamakanalen

17. des 2022 / 18 dager
Storbyer og karibiske paradis med Celebrity Millennium

Les mer

Luksuriøs øyhopping i sørlige Karibien

28. jan 2023 / 14 dager / Reiseleder: Ivar Fernandez Jensen
Seks drømmeøyer med Celebrity Silhouette

Les mer

Den store Australia- og New Zealand-reisen

11. feb 2024 / 33 dager
Fantastisk cruise "down under" med Celebrity Edge

Les mer

Har du spørsmål?

/ Vi hjelper deg!

Hvilket cruise skal du velge, trenger du hjelp til bestillingen - vi er her for å hjelpe deg med det du måtte lure på. Ring oss på tlf 67 43 02 00 eller send oss en e-post til post@cruise.no

Send oss en e-post her

Følg våre livesendinger på Facebook:

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev