Se hvor Queen Anne fra Cunard skal seile  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

👑 En ny dronning er på vei!

/ Queen Anne fra Cunard kommer i januar 2024

Vil du oppleve det nye skipet?

/ Cruisene på Queen Anne er åpne for bestilling nå

Nye skip er alltid spennende - ikke minst når det kommer et nytt dronningskip fra Cunard! Queen Mary 2, Queen Elizabeth og Queen Victoria er godt kjente storheter på de syv hav, og vi gleder oss til å bli kjent med den elegante søsteren også.

- Da vi skulle designe det nye skipet, tok vi først et skritt tilbake, sier designer Lewis Taylor.

Cunard har jo over 180 års historie å øse fra, og design fra fortiden er blitt med inn i det nye skipet, fra de minste detaljer til mønsteret på gulvet.

- Det skal føles som om du har tatt skrittet tilbake til gullalderen for skipsreiser, men det skal ikke føles som om du har gått tilbake i tid. Dette er et moderne skip og et skip for fremtiden.

Lyst å være med på et av de aller første cruisene?

Les mer

Møt kapteinen på Queen Anne

Kaptein Inger ønsker velkommen om bord!

Det er ikke så mange kvinnelige cruisekapteiner ute på verdenshavene, men ved roret på Queen Anne står Inger Klein Thorhauge fra Færøyene.

Hun begynte karrieren med å jobbe på lasteskip i skoleferien, men hun kunne ikke fordra å vaske, og begynte heller som kadett på DFDS da hun var 16. Noen tiår senere blir hun nå øverstkommanderende på det nyeste skipet til et av verdens mest tradisjonsrike rederier, og det gleder hun seg til. Det gjør vi også!

Hvor skal Queen Anne i 2024?

Cruise i Karibien

8. februar / 13 netter

Les mer

La noen levende bilder inspirere deg til et Cunard-cruise:

Vårt tips:

Cruise i Australia med Queen Elizabeth

22. januar 2024 / 10 netter

I januar frister det kanskje å komme seg så langt bort fra snø og mørke morgener som mulig? Da anbefaler vi dette Australia-cruiset - bestiller du tidlig får du dessuten en god pris.

Gå om bord i Sydney og seil oppover langs østkysten til Brisbane og Cairns. Her ligger også verdens største korallrev, Great Barrier Reef, med en spektakulær og fargerik undervannsverden. Og trives du best med hodet over vann, tilhører strendene her også drømmeklassen.

Mellom opplevelsene på land nyter du det gode liv med art deco-eleganse og afternoon tea om bord på skipet.

Pris: Fra ca kr 18.300 per person i delt lugar

Les mer

Verdenscruise

/ Se verden på 1. klasse

Noe av det ypperste du kan oppleve av cruise, må vel være verdenscruise. Pakk ut kofferten bare én gang – og se verden!

Disse cruisene har gjerne flere av verdens største severdigheter på reiseruten, så her blir det mye å fordøye. Da er det kanskje bra at det er rolige sjødager på vei over verdenshavene, hvor du kan nyte det gode liv om bord i skipet.

Verdenscruise kommer i ulike lengder, og det er også mulig å ta deler av et cruise. Uansett – tar du et verdenscruise, er det store sjanser for at det blir ditt livs kanskje mest minnerike reise

Se Cunards verdenscruise i 2024

Hvorfor velge Cunard?

/ Bellboys, storband og ball

✨ Et cruise med Cunard er for deg som drømmer om å reise som de gjorde før i tiden – med elegante ball, afternoon tea og lekre skip i klassisk stil.

✨ Cunard er et av verdens eldste rederier. De har seilt over Nord-Atlanteren siden 1840, og her satt Elizabeth Taylor i sine brusende kjoler og nippet til champagne, «kongen av Hollywood» Clark Gable nøt kanskje sin sigar og avis, og hertugen av Windsor med sin kone Wallis Simpson reiste flere ganger over Atlanteren med Cunard.

✨ Det aller beste er at Cunard lever i beste velgående fortsatt - og at de har holdt på stilen og tradisjonene. Da kan vi også få oppleve det.

Les mer om Cunard

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg av her.

Cruise.no, en avdeling i Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo