Tilbud på luksuscruise til Svalbard | God pris på singellugar | Ekspedisjon i Antarktis  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Silversea

/ Med italiensk luksus verden rundt

For deg som er interessert i cruise i det øvre segmentet, er Silversea et meget godt alternativ. Hør bare:

  • Skipene er intime og luksuriøse og seiler til 900 destinasjoner på 7 kontinenter, mer enn noe annet cruiseselskap
  • Alle suitene har havutsikt, og de fleste har også privat teak-terrasse
  • Alt er inkludert, her får du de beste vinene - og ikke minst butlerservice i alle suitene
  • Skipene har opp til åtte restauranter om bord, og er kjente for sine utsøkte gourmetmåltider med spesialvalgte viner
  • Servicen er i toppklasse, skipene tar omtrent halvparten så mange passasjerer som andre skip av samme størrelse, og det er nesten like mange ansatte som gjester
  • Inkludert i Silversea sine priser er alltid dør-til-dør-service hvor du blir hentet hjemme og bragt til og fra flyplassen (gjelder utvalgte flyplasser)
Les mer om Silversea

La oss friste med disse Silversea-cruisene:

Sommercruise til Svalbard

/ Midnattssol og yrende dyreliv

20. juli 2022 / 6 netter / Skip: Silver Cloud

Om sommeren er det slett ikke bare goldt og øde på Svalbard. Fargerike blomster titter frem og nyter den døgnåpne sola, og det vrimler av trekkfugler og annet dyreliv. Svalbard i sommerskrud er en opplevelse!

Det blir spennende utflukter hvor du får utforske naturen, og du får også smake litt på bylivet og kjenne på stemningen i Longyearbyen.

TILBUD: Pris fra kr 41 000 per person (spar fra kr 13 000 per person), inkludert en natt på Gardermoen, fly Oslo-Longyearbyen t/r på økonomiklasse og all transport mellom flyplass og skip. Kan kun bestilles om du tar kontakt med en av våre cruisespesialister. Ring oss på tlf 67 43 02 00 eller send en e-post til post@cruise.no

Les mer om cruiset

/ Vil du ha lugar helt for deg selv?

Visste du at Silversea ved bestilling innen 31. mai 2022 tilbyr kun 25 % singeltillegg (vanligvis 100% tillegg) om du reiser alene? Dette gjelder på et stort utvalg seilinger i 2022-2024. Ta kontakt med oss for å få oversikt.

Send oss en e-post

Cruise i Antarktis

/ Med Falklandsøyene

13. nov 2023 / 18 netter / Skip: Silver Wind

Det er relativt få mennesker som faktisk har besøkt Antarktis, så dette er en helt unik opplevelse. Bli en del av historien, og del historier ikke mange har maken til!

Fantastiske isfjell flytende på alle kanter rundt deg, dyreliv med vaggende pingviner (de er veldig nysgjerrige på folk!), glidende seler og enorme hvaler - her er det bare å ha kameraet klart. Antarktis er en gavepakke til den som er glad i å fotografere.

Og mellom opplevelsene blir du oppvartet og skjemt bort på aller beste vis. Et eventyr!

❗ Fly t/r Oslo på økonomiklasse, en natt på hotell i Santiago, og all transport mellom flyplass og skip er inkludert.

Les mer om cruiset

Se hva du har i vente i Antarktis:

Solfylte Middelhavet

/ Fra Venezia til Athen

17. aug / 9 netter / Skip: Silver Spirit

Forleng sommerferien med en luksusuke i Middelhavet. Med en reiserute som inkluderer blant annet Venezia, Split, Dubrovnik, Kotor, Korfu og Santorini får du både historiske byer, hvite landsbyer og strandliv. Og ikke minst kan du glede deg til å bli skjemt grundig bort om bord i lekre Silver Spirit.

TILBUD! Fra kr 40 999 per person med dør-til-dør-service (publisert pris er 45 000). Ta kontakt med oss for å få denne prisen.

Se hele reiseruten her

Karibisk cruise

/ Seil med det nyeste skipet i flåten

23. jan 2023 / 7 netter / Skip: Silver Dawn

Med destinasjoner som St. Barts, Antigua og Jomfruøyene på reiseruten, kan nok januar seile opp som den aller beste måneden neste år. Sett deg på flyet og tilbring en uke i paradis - og det på flere måter.

Karibiske øyer med sine strender, palmer, farger og avslappende liv er jo selve drømmen for mange av oss. Kombinert med elegante middager om bord i Silver Dawn, kalde drinker på din private terrasse, champagne og kaviar og late dager ved bassenget - du kommer hjem med fulladede batterier og bagasjen full av fantastiske minner.

Ja, jeg vil til Karibien

🏖️ Sommertilbud!

Ønsker du å reise på cruise med Silver Moon i Østersjøen i sommer - med 50 % rabatt på fly og transport? Gjelder seilinger fra 21. juni til og med 22. august.

Eller frister det østlige Middelhavet mer? Seil med Silver Spirit og spar 25 % på fly og transport. Gjelder seilinger fra 1. juli til og med 17. august. Begrenset tilgjengelighet.

Interessert?

Send oss en e-post her

- Rederiet som står til GULL!

Vår egen Ivar fikk være med på jomfruturen til Silver Dawn nå i vår, og han kom hjem med stjerner i øynene, mett på kaviar, champagne og andre godsaker. For ikke å snakke om flotte opplevelser!

Les om hva han opplevede

Har du spørsmål?

/ Vi hjelper deg!

Hvilket cruise skal du velge, trenger du hjelp til bestillingen - vi er her for å hjelpe deg med det du måtte lure på. Ring oss på tlf 67 43 02 00 eller send oss en e-post til post@cruise.no

Send oss en e-post her

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev