Bestill Azamara-cruise nå - få $500 til utflukter  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Glad i det lille ekstra?

/ Nå har vi tilbud på Azamara-cruise!

Skipene til Azamara er flytende designhotell med en klassisk touch, tilpasset voksne som vil ha et rolig og avslappende cruise krydret med spennende utflukter. Og servicen? Førsteklasses!

❗ Bestill cruise før 30. juni 2022 og få $500 per lugar til å bruke på utflukter. Tilbudet gjelder på utvalgte cruise fram til mai 2023, om man reiser to i samme lugar.

De utvalgte cruisene i denne perioden har også ekstra hyggelige priser, så her kan du gjøre et godt kjøp. Tips, drikkepakke og concierge-service er alltid inkludert på Azamara.

Kanskje et av disse cruisene frister?

Fra Lisboa til Barcelona

/ Sensommercruise i Sør-Spania

9. september 2022 / 8 netter

Cruiset starter i sjarmerende Lisboa, og fortsetter til Sevilla - den gylne byen i Sør-Spania. Videre får du oppleve Gibraltar med den berømte The Rock og rampete apekatter, før skipet tar oss med videre til solkysten og Malaga. Oppover kysten blir det stopp i Cartagena og Valencia før Barcelona.

Er du interessert i golf, er dette cruiset midt i blinken! Du kan kjøpe en egen golfpakke og besøke noen av de flotte golfklubbene langs denne ruten. For golfere klinger kanskje navn som Royal Seville Golf Club og Valderrama i Gibraltar fristende?

Les mer

Cruise i Sør-Afrika

/ Safari, pingviner og fantastiske strender

3. januar 2023 / 12 netter

Hvorfor ikke starte det nye året med å sette deg på flyet til Sør-Afrika og en storslått cruise-opplevelse? Cruiset starter og slutter i Cape Town, og på reiseruten har du Port Elizabeth hvor du kan besøke de livlige markedene og besøke Addo Elephant National Park.

Nyt fantastiske strender, og i Maputo i Mosambique kan du rusle rundt i den fine gamlebyen med arkitektur fra kolonitiden. Benytt sjansen til å se "the big five" på safari og nyt shopping og restaurantliv på Florida Road i Durban.

Cruiset avsluttes med to netter i Cape Town, hvor du kan utforske byen med Table Mountain, fangeøya Robben Island, vindistriktene og Boulder's Beach med pingvinene, for å nevne noe...

Les mer

Cruise i Karibien

/ Utforsk det nye skipet - Azamara Onward

17. januar 2023 / 10 netter

Er det et sted vi ønsker å være sånn i midten av januar, er det Karibien! Og særlig om bord i Azamaras nyeste skip, det er minst like lekkert som sine søstre.

Seil fra Miami i Florida, tilbring noen nydelige dager til sjøs før du kan gå i land i øyparadis som Jomfruøyene, St. Maarten, Antigua, Barbuda og St. Kitts.

Med glitrende hav, palmesus, hvite strender og luksusliv om bord i skipet er det vel kanskje en drømmestart på et nytt år?

Les mer

Langs Norges kyst

/ Cruiseferie i sommer?

29. juni 2022 / 7 netter

Om du ikke har lyst til å reise langt, kan du nyte det svært gode liv om bord i et Azamara-skip her hjemme også i sommer. Hva med et nydelig sommercruise fra Oslo og oppover kysten til Bergen - og videre til Danmark? Så kan du jo nyte et par dager i København etter cruiset også.

Skipet skal innom Arendal, Eidfjord, Stavanger, og Olden på vei til Bergen. Fins det noe vakrere enn lyse sommernetter og hvite byer, stille fjorder og vestlandsfjell?

Les mer

Har du spørsmål?

/ Vi hjelper deg!

Hvilket cruise skal du velge, trenger du hjelp til bestillingen - vi er her for å hjelpe deg med det du måtte lure på. Ring oss på tlf 67 43 02 00 eller send oss en e-post til post@cruise.no

Send oss en e-post her

Svarte servietter, hvite fester og gylne øyeblikk

Hvordan er det å være på cruise med Azamara? Vi i Cruise.no har testet. Og vi røper vel ikke for mye når vi sier at vi likte det! Her kan du lese hvorfor.

Les på bloggen

Azamara-cruise med norsk reiseleder:

Cruise fra Bordeaux til Barcelona med Azamara Pursuit

17. sept 2022 (få ledige) / 14 dager / Reiseleder: Ivar Fernandez Jensen

Les mer

Japan rundt med Azamara

31. mars 2023, 31. mars 2024 / 19 dager / Reiseleder: Ivar Fernandez Jensen

Les mer

Fantastiske Amazonas og Sør-Amerika med Azamara Quest

15. nov 2023 / 29 dager / Reiseleder: Ivar Fernandez Jensen

Les mer

Karibia med Azamara Onward

28. nov 2023 / 16 dager / Reiseleder: Torild Karlsen

Les mer

Cruise og flypakke:

Temakvelder, livesendinger, foredrag

Vi har stadig noe spennende som foregår - se hele oversikten her!

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg av her.

Cruise.no, en avdeling i Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo