Eksklusiv invitasjon! Møt en helt spesiell cruisekaptein  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
PSST!
Sjekk helt nederst i nyhetsbrevet for en eksklusiv invitasjon til å møte en helt spesiell cruisekaptein.

Bo ekstra flott på cruise

/ Suiter og suiteområder

✨ God plass, egen butler, tilgang til spesielle restauranter, rolige bassengområder og topp service - velger du å bo i suite på cruise, kan du se fram til mange ekstra goder.

Vi har laget en liten oversikt over hva som følger med når du bor i suite på skip fra forskjellige rederier. Det er herlig å la seg skjemme bort!

The Haven

/ Norwegian Cruise Line

På flere av skipene til Norwegian Cruise Line finner du The Haven - og det kan nesten beskrives om "et skip i skipet". Dette er en eksklusiv enklave med luksuriøse og romslige suiter gjemt på toppen av skipet. Her kan du nyte den personlige servicen fra en concierge og 24-timers butler gjennom hele oppholdet.

Suitene spenner fra romslige til store, perfekt for et par eller opptil åtte gjester. Store balkonger, stuer og overdådige bad gjør dette til en riktig så behagelig opplevelse. Her får du også en eksklusiv suitemeny, gratis champagne, egen lounge og basseng og andre fordeler.

🚢 The Haven finner du på skipene: Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss og Norwegian Pearl.

Les mer om rederiet og cruisene
Bli med inn i The Haven...

Royal Suite Class

/ Royal Caribbean

Bor du i suite på Royal Caribbean kan du velge mellom tre suite-nivåer: Sea Class, Star Class og Sky Class.

🌊 Sea Class gir blant annet tilgang til å spise på femstjerners-restauranten Coastal Kitchen, kaffemaskin, luksuriøs madrass, badekåper og baderomsartikler.

🌃 Sky Class byr i tillegg på en egen concierge som hjelper deg med alt fra restaurantreservasjoner om bord til shopping- og middagsanbefalinger i havn. Du får også det raskeste internett til sjøs, tilgang til suitelounge og solterrassen for suiter.

Star Class gir full pakke med de romsligste og flotteste suitene - en skikkelig VIP-opplevelse. Du har din egen concierge - Royal Genie - som arrangerer skreddersydde opplevelser. Den perfekte date-kvelden? Favorittvinen som venter på deg i suiten når du kommer tilbake fra utflukt? De beste setene i teatret? Dette er proffe butlere som fikser alt du ikke engang visste at du ønsket deg.

Spis på alle spesialrestauranter og nyt deluxe drikkepakke uten ekstra kostnad, tilgang til suitelounge, solterrasse, gratis klesvask og mye mer ....

🚢 Royal Suite Class er tilgjengelig på Symphony of the Seas, Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Harmony of the Seas, Anthem of the Seas, Ovation of the Seas og Wonder of the Seas.

Lyst på cruise med Royal?

Vi hjelper deg gjerne

Vi som sitter på kontoret på Helsfyr i Oslo kjenner godt til rederiene og hva de kan tilby, vi kjenner de beste områdene på skipene, og vi vil gjerne hjelpe deg å finne det riktige cruiset for deg. Ring oss på 67 43 02 00 eller send en e-post til post@cruise.no

Send oss en e-post her

Yacht Club

/ MSC Cruises

Suiteområdet om bord i MSC heter Yacht Club, og er som et eget lite eksklusivt univers.

Her kan du unne deg luksusen til en privat klubb mens du nyter tilgang til et utall av rekreasjons- og underholdningsmuligheter som skipet har å tilby. Lekre innredede suiter, en eksklusiv 24-timers butlerservice og en dedikert concierge er bare begynnelsen på disse eksklusive cruiseopplevelsene.

Spis når du vil i den private restauranten, all drikke er inkludert, og i suiten har du minibar. Du har selvsagt tilgang til den eksklusive loungen og soldekket og eget basseng bare for suite-gjestene.

🚢 MSC Yacht Clubb finner du om bord på: MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Splendida , MSC Virtuosa og MSC World Europa.

Her finner du MSC-cruisene
Velkommen inn på Yacht Club

Queens og Princess Grill Suites

/ Cunard

Reiser du med Cunard, får du britisk eleganse og følelsen av å reise som fortidens luksuriøse cruise med storband, ballkvelder og afternoon tea. Med sine svarte og røde skip og stolte historie, er Cunards skip de mest ikoniske som finnes til sjøs. En ekstra spiss på opplevelsen får du om du velger suite - velg mellom Princess Grill eller Queens Grill, hvor Queens-suitene er de aller flotteste.

👸 Bor du Princess Grill-suite får du blant annet concierge service, musserende vin og sjokolade når du kommer om bord, frisk frukt daglig, badekåpe og tøfler, romslig balkong, putemeny, ekstra room service og mulighet til å spise middag i suiten, adgang til egen lounge og restaurant og prioritert på- og avstigning.

👑 Queens Grill-suite har selvsagt alt du også får i Princess-suitene, og i tillegg kan du nyte butlerservice, kanapeer før middag, iPad og bar i suiten.

En av de største fordelene med å bo i suiter på Cunard er å unne seg et eller flere besøk i gourmetrestaurantene Princess Grill og Queens Grill. Restaurantene tar kun 125 personer, har open seating både for frokost, lunsj og middag, har à la carte (også med spesialbestillinger etter eget ønske) og selvsagt superb service!

Les mer om Cunard-cruise

Lurer du på noe?

Cathrine og Anya hjelper deg mer enn gjerne med å navigere mellom cruisene i de øverste klassene. Ta en telefon til 67 43 02 00 eller send en e-post til post@cruise.no.

Send oss en e-post her

The Retreat

/ Celecrity Cruises

Celebritys variant kalles The Retreat, og her kan du velge mellom praktfulle suiter i alle størrelser, en privat restaurant kun for suitegjestene og eksklusiv lounge og soldekk som ikke står tilbake for noe luksusresort på land.

Her er et eget team av dedikerte ansatte, servitører og butlere som vil gjøre alt for å sikre at du aldri trenger å løfte en finger mer enn du må. Bor du i suite er også Premium drikkepakke inkludert, samt ombordkreditt, tips til personalet og Wi-Fi.

Den beste Retreat-opplevelsen får du på rederiets skip i Edge-klassen, men blir tilgjengelig på flere og flere skip i flåten etter som disse oppgraderes.

🚢 Edge-klassen inkluderer skipene Celebrity Edge, Celebrity Apex, Celebrity Beyond og Celebrity Ascent (kommer i 2023).

Les mer og bestill cruise

Fra rederiet Azamara:

Møt kaptein Johannes Tysse

Når: Onsdag 31. august kl. 18.00 - 20.00
Hvor:
Christian Ringnes sitt Mini Bottle Gallery, Kirkegaten 10 i Oslo

Kaptein Johannes Tysse fra rederiet Azamara vil besøke Oslo og Cruise.no 31. august, og du er herved invitert!

Tysse er en av få gjenværende norske cruisekapteiner, godt kjent og en populær kaptein blant våre cruisegjester. Han liker å mingle med gjestene, yte det lille ekstra om han kan – og han kan!

En kveld dreide han skipet 360 grader, slik at alle skulle få se solnedgangen under middagen, og under et cruise i de norske fjorder ordnet Tysse det slik at den svenske kona til Roger More fikk lokalprodusert brunost - etter å ha fortalt han hvor glad hun var i denne norske delikatessen.

Ønsker du å høre mer om disse og andre historier, få presentert ulike tilbud fra Azamara, servert litt godt i glasset og noen «munnfuller» fra Statholdergaarden?

Bestill billett på linken under her - begrenset antall plasser. Billetten koster kr 100 per person.

Bestill billett her

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg av her.

Cruise.no, en avdeling i Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo