Kom på cruisekafé og hør mer om verdenscruise!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Etter fire flotte dager på MSC Seaside, må jeg virkelig si at dette er et flott komboskip som passer både for voksne og barn. En stor vannpark og lekeområder for de små - og de voksne har også sitt eget område med basseng, fred og ro. Vil du ha det skikkelig godt, velger du Yacht Club. Du kan takke meg senere...
Ann Kristin Ulleland, Cruise.no

Nysgjerrig på MSC - og verdenscruise?

/ Velkommen på cruisekafé

Hvor: Det Norske Teatret i Oslo
Når:
Torsdag 5. mai kl. 16-18

Her får du en skikkelig presentasjon av rederiet og hvilke cruise de har - og ikke minst hvordan det er å cruise verden rundt. Møt Hanne fra MSC Cruises, og reiseleder og verdenscruise-entusiast Halvard Møgster som deler sine erfaringer fra sitt siste verdenscruise med MSC.

Les om hans opplevelse her - og kommer du på cruisekafé kan du få svar på alt du måtte lure på.

Meld deg på her

🚢 5 cruisetips med MSC Cruises

1. Seil med nye MSC World Europa

/ Vårcruise i Middelhavet

Våren 2023 kommer en bokstavelig talt stor nyhet! Med plass til over 6000 passasjerer blir MSC World Europa som en flytende by å regne.

Og hvilken by! Her er det mange forskjellige "nabolag" om bord, fra en rolig zen-sone for voksne, promenade med underholdning, barer og butikker, til en familiesone med alt de yngste kan ønske seg.

MSC World Europa er også en nyhet på andre områder, det er det største LNG-drevne cruiseskipet som noensinne er bygget. Det vil si at det går på naturgass, og med banebrytende grønn teknologi er dette skipet et stort skritt nærmere målet om nullutslipp.

Hva med å seile rundt i Middelhavet en uke til neste vår og teste ut herligheten?

❗ Pris: fra kr 6989 per person for 7 netter

Les mer

2. Karibien med MSC Seascape

/ Nyt livet på Ocean Cay - MSCs private paradisøy

Frister det med hvite strender og palmesus når dagene er på sitt aller mørkeste her hjemme? Velg mellom 7 og 14 netters seilinger fra Miami til Karibien til vinteren.

Cruisene går innom Ocean Cay på Bahamas - en privat øy fylt med bassenger, sklier og vannmoro, fantastiske strender og områder for total avslapping, restaurant og strandbarer. Alt du trenger for den ultimate paradisopplevelse, både for store og små.

Pris: fra kr 5749 per person for 7 netter, fra kr 11 498 per person for 14 netter

Les mer

3. Cruise i norske fjorder

/ Seil med nye MSC Euribia

Du trenger ikke dra verden rundt for en fantastisk cruiseopplevelse! Sommeren 2023 kommer nok et nytt og flott skip, MSC Euribia, og det seiler sine første cruise nettopp i vår egen norske, verdensberømte natur. Dette skipet er også et mer miljøvennlig skip som drives av naturgass.

Bli med på 7 netters cruise, enten fra Kiel eller København, og få med deg det flotteste Vestlandet har å by på.

❗ Pris: fra kr 7989 per person for 7 netter

Les mer

4. Cruise fra New York til Karibien

/ Storby og strand med MSC Meraviglia

Lyst å oppleve en av verdens mest fantastiske byer - New York - og kombinere det med sol, bad, palmesus og dus? Her har vi funnet fram cruise fra 6 til 16 netter fra april til oktober 2023. Supert å legge inn noen dager i storbyen før eller etter cruiset for virkelig å få en variert opplevelse.

❗ Prisforslag: 10 netter fra 24. september 2023 fra kr 8729 per person

Les mer

5. Verdenscruise

/ Sjekk prisen!

Avreise: 4. jan 2023 / 116 netter / Skip: MSC Magnifica

Om under ett år kan du være midt i eventyret! Det starter nemlig i Roma kl. 18 den 4. januar 2023. Da legger MSC Magnifica ut på sitt verdenscruise som skal innom Madeira og Kapp Verde på vei over Atlanteren til Brasil, Argentina, Chile, Peru og Påskeøya.

Få med noen paradisiske stillehavsøyer på vei til New Zealand og Australia og videre til Indonesia, Malaysia og Sri Lanka. Nyt fargene i India, ørkenen i Oman og Suezkanalen på vei tilbake til Middelhavet og Roma.

Reisen slutter der den startet – og du kommer tilbake med så mange minner at om de hadde hatt en fysisk vekt, ville det garantert blitt overvekt å betale på flyet hjem.

Pris: Fra kr 139.799 per person

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev