NYHET: 🏨 Hotellpakke i Porto etter elvecruiset  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dourodalen er den vakreste seilingen jeg har vært på noen gang. Elven er relativt smal, og opp fra bredden stiger åsene kledt med vinranker. Her finner du ingen store byer, bare landsbyer og spredt bebyggelse. Det er en nytelse å sitte på dekk og skue utover landskapet.

Frister det med litt byliv også? Nytt av året er at vi tilbyr noen dager i Porto etter elvecruiset for de som ønsker det. Vi bor på Hotel Carris Porto Ribeira, midt i smørøyet.
Anja Fuglesteg Florus, turskredder i Escape

Douro-cruisene for 2024 er klare

/ Tips til hva du kan se i Porto

De aller fleste Douro-cruisene våre i 2023 er utsolgt for lengst, og vi kan trygt si at Douro i Portugal er en av våre mest populære elver.

Sikre deg plass til neste års cruise – husk at de beste lugarene går først!

Les mer

Bølgende vinlandskap, smaken av portvin og sol på nesa

Nyt Europas vakreste elv

Vi tilbyr en elvecruisepakke med med en erfaren reiseleder som gjør uka både trygg og trivelig. Vi har helpensjon på skipet med utvalgt drikke til måltidene og i baren. 🍇☀️

Verdensarvbyen Porto er starten for våre Douro-cruise som slynger seg gjennom den frodige dalen. Om bord er det et herlig soldekk med loungestoler og et mindre svømmebasseng. I vennlige og gjestfrie Portugal nyter vi en innholdsrik uke.

Vi har tre versjoner av Douro-cruiset i 2024:

/ Elvecruise på Douro fra Porto

1. aug, 9. sep, 11. sep / 8 dager

Les mer
Ikke rart du vil sitte på dekk under seilingen...

Porto 💙 Husfasader i varme farger og teglrøde tak møter oss i Portugals nest største by. Her kan du se for deg oppdagelsesreisende som speidet utover fra kaia for mange hundre år siden, og det er mye interessant historie rundt vin og handel.

Oppdag Porto på egen hånd

De aller fleste av våre gjester bestiller en utfluktspakke med dyktig lokalguide til elvecruiset, for å være sikker på å få med seg alle høydepunktene. Men om du vil oppdage Porto litt på egen hånd, har vi noen tips:

Vila Nova de Gaia med de gamle portvinshusene. Se lista her

Livraria Lello er kanskje verdens vakreste bokhandel og var til inspirasjon da JK Rowling skrev Harry Potter.

Ta taubanen for en spektakulær utsikt over elva og byen. Det koster noen euro, men utsikten er flott. Du finner den ved broen Dom Luís I.

São Bento er jernbanestasjonen i Porto, og den er aldeles nydelig utsmykket med sine azulejos-fliser. Du kan forresten ikke besøke Portugal uten å forelske deg i azulejos. 💙

Hva inngår i utfluktspakken?

☀️ Porto by night
☀️ Byrundtur med besøk i portvinshus
☀️ Vila Real og Solar de Mateus
☀️ Salamanca (Spania) inkl lunj
☀️ Vindistriktet og besøk på vingård
☀️ Middelalderbyen Lamego
☀️ Middelalderbyen Guimaraes og Dukes of Braganza

🏨 Har du lyst å tilbringe noen ekstra dager på egen hånd i Porto etter cruiset, kan du kjøpe vår hotellpakke i tillegg.

❗ Prisene på utfluktene for 2024 er ikke klare fra rederiet ennå, men vil bli sendt til alle som har bestilt så snart de foreligger.

Flere av våre klassiske elvecruise:

 
Seil mellom kanalbyen Amsterdam og Basel langs den fineste strekningen av Rhinen. Underveis byr vi på langstrakte vinmarker, imponerende middelalderborger, sjarmerende småbyer og ingeniørmesterverk av kanaler og sluser. En rekke utflukter tar deg med inn i historien, på brosteinsgater omgitt av…
 
 
Tenk deg følelsen av å sitte på flyet til Paris og vite at den neste uka skal du ikke bare få tilbringe tid på brede boulevarder og stemningsfulle Paris-kafeer, du skal også få bli med på en nydelig seilas ut til Normandie-kysten. Vi skal følge i fotsporene til Van Gogh, Cezanne og Gaugin, besøke…
 
 
Hva med en ferie blant vingårder og vakkert landskap? Da kan vi anbefale elvecruiset på de tre elvene Garonne, Gironde og Dordogne hvor du vil oppleve Bordeaux-distriktets frodige vinområder. Navn som Médoc, Pauillac og Saint Émilion får oss til å tenke vin, mat og landsbyidyll. Byen Bordeaux…
 

Vil du at det skal være enkelt å bestille er reise? Det vil vi også! På hjemmesiden vår har vi komplette pakker på faste datoer.

Du kan også nå oss på e-post: post@escape.no
...
og telefon 24 14 94 00

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo