Splitter nytt førsteklasses skip – mat og drikke inkludert  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hva med sommerferie på et flunkende nytt elvecruiseskip til en pris fra kr 15.980 per person?

Vi har inngått en ny og eksklusiv avtale med rederiet Van Loon, og vi ønsker at du skal oppleve kvaliteten og den førsteklasses servicen de leverer. Den kan jeg virkelig gå god for.

I juli har vi reservert to avganger eksklusivt for våre gjester til en eksepsjonelt god pris. Dette er en unik mulighet – vi sees om bord!
Tor Johan Pedersen, administrerende direktør i Escape

Førsteklasses sommercruise på Rhinen og Mosel

/ Sommerferie til knallpris – kun for Escapes gjester

Vi har reservert hele det lekre skipet The Gentleman kun for våre gjester, og dette er det vi kan kalle en avslappende opplevelsesferie. Du sjekker inn på et nytt og moderne elvecruiseskip, pakker ut én gang og seiler gjennom hjertet av Europa.

Våre elvecruise er ofte i grupper med reiseleder. Dette er annerledes. Vi tilbyr to reiseruter på Rhinen og Mosel for deg som vil reise på egen hånd, uten å være en del av en gruppe – og det til en meget god pris, fra kr 15.980,- per person. En representant fra Escape vil ha en servicedesk om bord i skipet.

Les mer

Vi har to reiseruter på Rhinen og Mosel:

Seil gjennom fire land fra Amsterdam til Basel

23. juli 2024 / 8 dager

Fra Amsterdam seiler skipet sørover med stopp i blant annet Köln, Cochem i Moseldalen, Boppard, Rüdesheim, Speyer og Strasbourg.

Les mer

Seil gjennom tre land fra Basel til Köln

30. juli 2024 / 8 dager

Elvecruiset starter i Basel i Sveits og du seiler videre gjennom Frankrike og Tyskland med stopp i blant annet Strasbourg, Speyer, Rüdesheim og Koblenz.

Les mer

Dette er inkludert:

Vi har hele skipet for oss selv, og til denne unike prisen får du:

 • Direktefly tur/retur fra Oslo* – med flyskatter og avgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • Helpensjon om bord inklusiv lunsj ankomstdagen
 • All-inclusive drikkepakke mellom kl. 09.00 og 00.00 (vin, øl, mineralvann, kaffe og te – ikke premium brands.)
 • Gallamiddag på et slott i Adernach (på avgangen 30. juli)
 • Et skip lastet med alt man kan ønske seg av nydelig mat og drikke, elegante og stilfulle fellesområder, samt et soldekk som inviterer til avslapping og nytelse

* Fly fra andre byer på forespørsel

❗ Pris: fra kr 15.980 per person.

Les mer og bestill

Utflukter:

Skipet tilbyr utflukter som du kan kjøpe enkeltvis, etter hva som måtte passe. Eksempler på utflukter:

 • Food tour i Amsterdam
 • Sykkeltur langs elvebredden
 • Byvandring i Köln med ølsmaking eller topptur i Köln-katedralen
 • Vinsmaking av rhinske viner i Rüdesheim
 • Vinruten i Alsace med vinsmaking
 • Dagsutflukt til Schwarzwald
 • Teknisk museum i Speyer (utrolig mye spennende – også for de som ikke er spesielt teknisk interesserte)

Hvem passer dette elvecruiset for?

Vennepar på tur, mor og datter, du og din kjære – disse elvecruisene passer for dere som vil ha en avslappende ferie, men likevel med et godt utvalg av opplevelser.

 • Ha friheten til å gjøre hva dere vil når dere vil
 • Kom til dekket bord til hvert måltid
 • Kjøp utfluktene dere synes er interessante, eller bruk tiden i land til å bare rusle rundt og nyte på egen hånd

Har du venner som ikke har prøvd et elvecruise før, er dette en ypperlig mulighet for å prøve noe av det beste vi har.

Les mer om cruisene
Hvilket skip! Innredet i de lekreste farger, og hvert eneste måltid er et høydepunkt. Servicen? Du blir grundig bortskjemt. Stemningen? Elegant og avslappet. Elvecruiseskipet The Gentleman lever virkelig opp til navnet sitt.
Heidi Nyland, turskredder i Escape

Ta en titt om bord:

Elvecruiseskip med yacht-følelse

The Gentleman er et skip som – i motsetning til mange andre skip – ble designet fra innsiden og ut. Det er utstyrt med all den komfort en gjest kan ønske seg, med et sporty, yacht-lignende utseende.

Lyse, lekre suiter og lugarer

På skipet finnes det kun utvendige lugarer. Alle lugarer er moderne og smakfullt innredet med dusj/WC, eksklusive baderomsprodukter, hårføner, dobbeltseng (delbar), satellitt-TV, telefon, aircondition/oppvarming, safe, minibar.

Les mer om lugarene her

Tropisk følelse på dekk

Turskredder Heidi har vært om bord i The Gentleman, og selv en meget bereist dame som Heidi lot seg imponere over skipet:

– Veldig fresht og moderne! På det store soldekket er det både kafebord, behagelige solsenger og – min favoritt – de komfortable fluktstolene i tre. Dette er det kvalitet over. I baren på dekk kan du også bestille forfriskninger. Nydelig å tilbringe en formiddagsseiling eller en lun sommerkveld her.

Finn din sone

Skipet har en stor restaurant, og en behagelig lounge hvor det også kan være muligheter for å bestille mat. I fellesområdene er det godt inndelt i soner, så du kan finne ditt favorittsted.

Les mer og bestill

Fersk, friskt og godt

Flere retters lunsj og middag servert på hvite duker – det er bare å glede seg! Du kan velge mellom flere hovedretter fra à la carte-menyen, og med viner som passer til.

– Pasta carbonaraen vi fikk servert var aldeles nydelig. Pastaen var fersk, og jeg er sikker på at selv en ekte italiener ville godkjent denne, sier Heidi.

Møt familien Van Loon

I 1987 startet nederlandske Arjan Van Loon og Willeke Sturris opp firmaet Van Loon Shipping, og i løpet av årene vokste det til en suksessrik bedrift med seks tankskip.

Etter hvert kom også barna deres Niels, Bart og Jasmijn om bord i familiebedriften, og interessen for shipping og seiling førte dem til elvecruise.

De vil gjerne gjøre ting på en litt annerledes måte. Ultramoderne skip i en sporty og elegant stil skal friste stadig nye gjester til å ville prøve elvecruise. Resultatet ser du i skipet The Gentleman – både vi og familien Van Loon håper du blir fornøyd!

Les mer og bestill ditt cruise

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo