Våre beste tips til flyturen  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Få det beste ut av flyreisen

/ Her er damene som hjelper deg

Oppgradere flybilletten? Reise fra en annen by enn Oslo? Vi har vår egen flyavdeling her på huset som ordner med alt – og de er vi stolte over!

Disse fire blide damene er blant de aller dyktigste når det gjelder flyreiser i hele Norge, tør vi å påstå!

Hege, Nina, Therese og Britt-Inger har alle over 20 års erfaring som flyspesialister, det fins vel knapt en utfordring som de ikke kan løse.

– Dette er også en kreativ jobb, og vi gjør alt fra å finne aktuelle flyløsninger til turene våre, de beste prisene, følge opp tidendringer og ordne med spesialønsker. Og selvsagt er vi på pletten når det er streik og dårlig vær, da får vi virkelig vist hva vi er gode for, sier de.

Mitt beste flytips

Kommer du hjem fra utlandet og skal videre innenlands, så sjekk om du kan benytte Domestic Transfer i Oslo. Da slipper du å hente ut bagasjen din. Dette gjelder om du ankommer Oslo med SAS, Norwegian, Widerøe eller Emirates og reiser videre på en såkalt gjennomgående billett.

Hege Grue, leder av flyavdelingen

Mitt beste flytips

Flere flyplasser har drikkestasjoner med vann etter sikkerhetskontrollen, så det kan være lurt å ta med seg en tom flaske i stedet for å kjøpe stadig nye flasker med vann.

Nina Tøien, flyspesialist i Escape

Oppgradere til businessklasse?

✨ Når du sitter der med et glass champagne, vifter med godt utstrakte bein og blir servert godbiter på porselenstallerkener før du kan strekke deg helt ut og sove ordentlig godt – da tenker du kanskje at det var jammen verdt å oppgradere til business. Særlig om du har en lang flytur foran deg.

På mange av reisene våre kan du også velge å fly i businessklasse. Ta kontakt med oss for å høre om muligheter for oppgradering, så gir vi deg best mulig pris.

Skal du på langtur med oss?

Her er noen av flyselskapene vi tilbyr oppgraderinger på:

Emirates

Sjåfør som henter deg hjemme, sete som gjøres om til seng med madrass og dyne og ekte champagne er noe av det du kan glede deg til på businessklasse med Emirates.

✈️ Noen turer hvor vi flyr med Emirates:

KLM

Sete som blir til seng, mat i regi av nederlandsk stjernekokk og topp service kan du forvente når du flyr businessklasse med KLM.

✈️ Noen turer hvor vi flyr med KLM:

6. nov 2024 / 14 dager
13. feb 2025, 12. feb 2026 / 15 dager
20. nov 2024 / 12 dager
22. nov 2024 / 8 dager

Turkish Airlines

Prisvinnende måltider, innebygd massasjemulighet i setene (på noen flytyper) og sete som kan slås ned til seng er blant fordelene på businessklasse.

✈️ Noen turer hvor vi flyr med Turkish Airlines:

5. juli 2024 / 14 dager
15. okt 2024 / 10 dager / Reiseleder: Kirsti Asskildt
2. sep 2024 / 13 dager

Qatar Airways

Velg fra à la carte-menyen og spis når du måtte ønske, sov komfortabelt i setet som er blitt til seng og velg fra en stor underholdningsmeny.

✈️ Noen turer hvor vi flyr med Qatar Airways:

Mitt beste flytips

Meld deg inn i lojalitetsprogrammene til flyselskapene. Dette kan gi flere fordeler, og ikke minst får du poeng som kan brukes til nye reiser eller kjøp på for eksempel tax free.

Therese Larsen, nestleder i flyavdelingen

Mitt beste flytips

Last ned Avinors reiseapp. Da kan du legge inn flyturen din i appen, så får du oppdatert informasjon om tid til avreise, innsjekking, ventetid i sikkerhetskontroll, bagasjebånd, osv.

Britt-Inger Johansen, flyspesialist

Reiser du fra Sola, Flesland, Tromsø...

... eller en annen flyplass i Norge?

🎫 Ønsker du avreise fra en annen flyplass i Norge enn hva som er inkludert i pakkereisen, kan vi tilby tilslutningsbillett i de tilfeller hvor flyselskapet har avtale om dette.

Med tilslutningsbillett har du en gjennomgående billett fra avreiseby til reisemålet, med hele reisen i én bestilling. På utreisen sjekkes bagasjen inn og merkes helt fram. Ved en eventuell kansellering eller forsinkelse, har du en ekstra trygghet i at flyselskapet plikter å få deg til reisemålet.

Om du selv bestiller billett tur/retur Oslo Lufthavn bagasjen hentes ut ved mellomlanding og sjekkes inn på nytt. Om det skulle oppstå forsinkelser slik at du mister flyet videre med gruppen, må du selv kjøpe ny billett til reisemålet. Mange flyselskap kansellerer automatisk returbilletten dersom utreisebilletten ikke benyttes.

☎️ Ta kontakt med oss når du bestiller, så hjelper vår flyavdeling deg med tilslutningsbilletten også.

Finn din reise

Visste du at vi skreddersyr firmaturer også?

Hos Escape har vi en egen avdeling som kun jobber med firmaturer. Vi har ekspertise og erfaring i å finne unike steder med sjarm, historie, flott beliggenhet, vennlig vertskap og gourmetmat.

Planlegger din bedrift kurs, konferanse, kick-off, jubileumstur, styretur, workation eller den årlige happeningen med dine kollegaer?

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo