🥂 Et helt skip bare for Escape-gjester!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Frister det å ta morgenkaffen på dekk i vårsola mens du nyter den første smaken av sommer?

Vårcruise på Rhinen

/ Seil fra Strasbourg til Amsterdam

8. mai 2023 / 8 dager

Velkommen med på et unikt elvecruise! Vi har kun én avgang på dette cruiset - og det er i mai, den kanskje aller fineste tida å reise på. Denne gangen har vi også hele skipet for oss selv, det er bare Escapes gjester fra Norge og Sverige om bord, og vi skal få det skikkelig trivelig!

Gled deg til:

  • Strasbourg med sin idylliske gamleby med kanaler og bindingsverkshus
  • Speyer med keiserkatedralen og den gamle byporten Altpörtel
  • Nydelige vinlandsbyer langs Rhinen
  • Koblenz - der elvene møtes
  • Mulighet for utflukt til Cochem ved Mosel - landsbyen er som hentet ut av et eventyr
  • Universitetsbyen Bonn
  • Amsterdam med broer, kanaler og sjarm i bøttevis!
Se hele turprogramnmet

/ Byer, borger og blomster

Vi seiler langs den vakreste strekningen av elva, den kalles ikke "romantiske Rhinen" for ingenting! Rhinkløften markerer den smaleste strekningen, og her skal vi også seile forbi Lorelei-klippen, hvor sagnet sier at den vakre Lorelei lokket sjøfolk i ulykke fordi hun sang så vakkert at de glemte å se opp for de farlige klippene.

Langs elva ligger borger og vingårder på rekke og rad, med idylliske landsbyer - området står også på UNESCOs verdensarvliste.

/ Velkommen om bord i MS Aurora

Det 4* skipet MS Aurora blir hjemmet ditt denne uken, og både fellesarealer og lugarer ble oppgradert i 2021/22, så her er det god standard. Alle lugarene er utvendige, og lugarene på øvre dekk har små balkonger. Gled deg til måltider i en hyggelig restaurant, og nyt seilasen fra fra panoramabaren, salongen eller soldekk.

Les mer og meld deg på

På elvecruise i høst? Det er ikke for sent!

Vi har noen plasser igjen på høstens elvecruise
- her er det som er ledig
👇

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo