🌷Vårlig blomstercruise | ✨ Nytt 5* skip gjennom Europa | 🥂 Bobler og historiske byer | 🏰 Romantiske Rhinen og Mosel  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Elvecruise er fantastisk. Vi kunne sitte i fred og ro og se på landskap som vi passerte. Vi var en relativt liten gruppe, der kun noen få kjente hverandre da turen startet. Da vi avsluttet, var alle kjent med hverandre.
Tilbakemelding fra gjest etter Rhinen-cruise i juni i fjor

Seile på Rhinen i 2024?

/ En rekke avganger er ute for salg

🏰 Fargerike tulipanåkre om våren, frodig natur med eventyrlandsbyer og ridderborger på toppene om sommeren og gylne vinmarker om høsten. Hver årstid byr på nydelige opplevelser langs Rhinen.

✨ Her er Rhinen-cruisene våre for neste år – bestill tidlig og få den lugaren du helst vil ha. De beste lugarene går først!

🛳️ Vi tilbyr Rhinen-cruise med tre ulike rederier. Les mer om cruisene til hvert rederi under 👇

Våre Rhinen-cruise med Lüftner Cruises:

Lüftner Cruises er et 5* familiedrevet rederi med eksklusive skip og service av ypperste klasse. Vin er inkludert til alle middager, og noen av skipene har svømmebasseng om bord.

Fire land langs Rhinen

/ 5* cruise mellom Amsterdam og Basel – med Moseldalen

Amsterdam-Basel: 19. mai, 16. juni, 7. aug / Basel-Amsterdam: 9. april, 11. sep / 8 dager

På dette cruiset skal vi innom Nederland, Tyskland, Frankrike og Sveits, hvor flere pittoreske byer ligger på rekke og rad langs elven.

Gled deg til:

  • Kanalbyen Amsterdam med sine broer og særegne sjarm
  • Den mektige Kölnerdomen
  • Idylliske lille Cochem i Moseldalen
  • Smak på lokale dråper i vinbyen Rüdesheim
  • Utflukt til Heidelberg, Tysklands eldste universitetsby
  • Kjenn på historiens sus i vakre Strasbourg
  • Spaser gjennom Basels livlige gamleby

For ikke å snakke om landskapet! Med gamle ridderborger på toppene, vinranker langs fjellsidene og landsbyer som tatt ut av barndommens eventyrbøker, er det bare å glede seg til å sitte på dekk og nyte seilingen – og det på et lekkert 5* skip med Lüftner Cruises.

5* blomstrende påskecruise

/ Nederland og Belgia

30. mars 2024 / 8 dager

Hva med en litt annerledes påske neste år? Tulipanblomstringen i Nederland er verdensberømt, og noe mer fargerikt og spektakulært skal du lete lenge etter.

Bli med til et knippe våryre byer langs Nederland og Belgias vannveier, blant annet står Ghent og Antwerpen på programmet. Det gjør også den mindre kjente byen Middelburg, hvor du faktisk vandrer i vikingenes fotspor. Og ja – selvsagt skal vi innom blomsterparken Keukenhof.

Med nederlandsk ost, belgisk sjokolade og det 5* skipet Amadeus Cara, blir dette garantert en god påske!

Les mer

5* elvecruise på Mosel og Saar til Luxembourg

29. aug 2024 / 8 dager

På denne unike avgangen seiler vi både gjennom Moseldalen og på elven Saar helt til Luxembourg. Vi besøker små, idylliske byer som Cochem og Bernkastel-Kues, og fra soldekket kan du få med deg den berømte Saarschleife, hvor elven Saar har boret ut en 180 graders sving gjennom kvartsitt.

Les mer

5* elvecruise på Rhinen og Donau

28. juni 2024 (Köln–Passau), 22. aug 2024 (Passau–Köln) / 8 dager

Dette ukescruiset kombinerer to av Europas viktigste og vakreste elver; Rhinen og Donau. Cruiset går mellom Köln og Passau, byen som er kjent for sine vakre bygninger i gotisk og italiensk-barokk arkitektur.

Les mer
Mannen min var veldig skeptisk til å reise på elvecruise, men etter noen dager syntes han at det er den beste ferien vi har hatt.
Fornøyd gjest på Rhinen og Mosel i fjor

Seil gjennom Europa på tre elver

/ 5* elvecruise fra Amsterdam til Budapest

9. mai 2024 / 15 dager

Bli med på elvecruise på elvene Rhinen, Main og Donau gjennom hjertet av Europa. Du får oppleve de vakre slottene og kirkene langs Rhinen, utrolig ingeniørkunst på Main-Donau-kanalen og spennende byer langs Donau.

✨ Skipet heter Amadeus Riva, og er det aller nyeste i rederiet Lüftners flåte. Skipet er per i dag under bygging, og skal seile sin aller første tur senere i år. Gled deg til å seile i helt ny 5* komfort!

Våre Rhinen-cruise med VIVA Cruises

VIVA har all inclusive-cruise – her er mat og drikke inkludert, også drikke i baren og minibaren på lugaren. Flere av skipene til rederiet er 5*, og mat og service er førsteklasses.

5* elvecruise på romantiske Rhinen

/ Med naturskjønne Moseldalen

6. aug, 20. aug, 3. sep 2024 / 7 dager

Den fineste strekningen av Rhinen kalles også «romantiske Rhinen», det er her borgene ligger tett på toppene, landsbyene ser ut som fra barndommens eventyrbøker og vinen i glassene er kortreist.

Du får oppleve byer som Koblenz – der elvene møtes – idylliske Bernkastel og Cochem, vinbyen Rüdesheim, fargerike Linz og Beethovens by Bonn.

Les mer

Rhinen – bobler og historiske byer

/ Vår- og sommercruise

21. april, 12. mai, 23. juni 2024 / 7 dager

Disse elvecruisene går om våren og på forsommeren – og det er en nydelig tid å oppleve Rhinen på. Seil fra Frankfurt og opplev blant annet idylliske Strasbourg, Speyer, Koblenz, vinbyen Eltville og Mainz.

Nyt skipets fasiliteter med boblebad, dampbad eller badstue, og gled deg til afternoon tea i løpet av cruiset.

Les mer

Våre Rhinen-cruise med Navibelle

Navibelle er et nytt og raskt voksende rederi, og skipene er moderne med elegant innredning og romslige fellesarealer. Skipene holder god 4* standard, og rederiet legger vekt på god service og stemning om bord.

Rhinen og Mosel – et frodig eventyr

/ Seil på skip med sjel og sjarm

27. mai, 26. aug / 8 dager

Start i blomstrende Nederland og bli med på en seilas gjennom tre land, langs den vakreste strekningen av Rhinen. Vi har også en avstikker til naturskjønne Moseldalen, og her er vi virkelig midt i eventyrboka!

Vinbyen Rüdesheim, parfymebyen Köln og nydelige lille Cochem i Moseldalen er blant byene på reiseruta.

Nyt livet om bord på sjarmerende MS Aurora, skipet er nylig oppusset, og her er det god stemning og trivelige ansatte om bord. Dessuten er disse cruisene kun for Escapes gjester, vi har hele skipet for oss selv.

Les mer

Se alle våre elvecruise på Rhinen

Her får du full oversikt

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo