🕌 Eksotiske reiser fra Oman til Antarktis  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Omans skatter

/ Oaser, ørken og eventyrlige byggverk

25. oktober 2022 / 8 dager

Der Dubai står for moderne glam og overdådighet, er Oman en mer ekte arabisk skattkiste. Bli med på et eksotisk eventyr!

Du kan oppleve:

  • Overnatting i ørkenen på 1000 Nights Desert Camp (du kommer aldri til å glemme solnedgangen...)
  • Delfinsafari utenfor Muscat
  • Sultan Qaboos Grand Mosque - en av Midtøstens største moskeer
  • Finns Beach - Omans vakreste sandstrand?
  • Turkise bassenger og oaser i det karrige landskapet
  • Se skilpadder som legger egg på stranda ved Ras Al Jinz Turtle Watching Reserve
  • Wadi Ghul - Omans Grand Canyon

📕 Boktips: Les "Den engelske piken" av Katherine Webb - det kribler nok garantert i reisefoten etter å ha lest den fascinerende historien fra Oman.

Les mer

La oss se nærmere på hva du kan oppleve:

/ Delfiner og skilpadder

Vi skal på delfinsafari utenfor Omans kyst - her er sjansene store for å få se de lekne sjødyrene. Kanskje får vi se hvaler også?

Vi skal også ha en overnatting på Turtle Beach Resort, og da skal vi selvsagt se på skilpadder! Om kvelden kommer de opp på stranda for å legge egg, og sammen med en guide skal vi på kveldstur for å oppleve dette.

/ Naturens turkise basseng

Dette bassenget midt i det karrige, tørre landskapet, er faktisk et synkehull, skapt av kalkstein som har gått i oppløsning og skapt en nydelig liten blågrønn sjø. På arabisk heter den Hawaiyat Najm, som betyr Den fallende stjernen, siden lokale mener det er en meteoritt som har dannet hullet.Her er det mulig å ta seg et bad for den som vil!

/ En natt i ørkenen

Dette er ørken som du har sett det for deg i fantasien - endeløse sanddyner som blir gyllen ettersom sola synker. Vi kjører ut i sanddynene i landcruisere, og du får virkelig inntrykk av hvor uendelig stor og øde ørkenen er...

Som en oase ligger 1000 Nights Desert Camp ute i sanddynene, hvor vi skal nyte solnedgangen og overnatte i teltlignende hytter med god standard.

/ Bortgjemte landsbyer og tradisjonell mat

Vi skal også se oss om i fjellene, og her ligger det bortgjemte små landsbyer hvor det føles som om tiden har stått stille. Bilad Sayt er en av disse, og utsikten på veien dit er formidable.

Maten underveis på turen blir også smakebiter på tradisjonell omansk mat, og i Muscat skal vi spise på den berømte restauranten Bait Al Luban. Husk å komme sulten!

Les hele turprogrammet og meld deg på her

Bli med på ørkenvandring i Marokko

/ Sanddyner, stjernehimmel og ekte nomadeliv

6. nov 2022 / 8 dager / Reiseleder: Hilde Løken Magnussen

Les mer

Drømmereise til Seychellene

/ Avslapping og opplevelser

1. desember 2022 / 15 dager

Kjempeskilpadder, svarte papegøyer, verdens største kokosnøtt, en bitteliten hovedstad og selvsagt strender hinsides enhver paradisfantasi - mer kan vi vel ikke be om?

Dette er en tur med valgmuligheter. Vil du være mest mulig i ro og bare nyte paradiset, er det bare å senke skuldrene og gjøre det. Og har du lyst til å se mer, har vi noen valgfrie utflukter du kan være med på.

Gled deg til:

Drømmestrender selvsagt - for eksempel Anse Source d’Argent som er en av verdens mest fotograferte strender med puddersand og store kampesteiner
Spennende dyreliv som kjempeskilpadder og sjeldne fugler
Nydelig kreolsk mat (halvpensjon inkludert)
Den fine lille hovedstaden Victoria, med marked og en miniutgave av Big Ben
Frodig regnskog
Liten tidsforskjell

Les mer her

/ Flotte 4* hoteller

Vi bor først fem netter på hovedøya Mahé, så sju netter på Praslin.

✨ På Mahé bor vi fem netter på Double Tree by Hilton Seychelles: Dette flotte firestjerners hotellet ligger på sørkysten av Mahé, med utsikt over en vakker lagune. Hotellet ligger ved en nydelig strand, og har kun 30 rom som alle har havutsikt og privat balkong.

✨ På Praslin bor vi 7 netter på Le Duc de Praslin. En grønn oase kun noen skritt fra den nydelige Cote D'Or-stranden - her bor vi på et av de bedre hotellene på Seychellene. Dette firestjerners hotellet blir omtalt som "juvelen på Cote D'Or" - så her skal vi nok klare å kose oss.

Les mer og meld deg på her

Yachtcruise på Seychellene

/ Med Variety Cruises

Avreise: 7. okt 2022 / 10 dager / Reiseleder: Kamilla Skaug

Hele uken bor du komfortabelt på en cruiseyacht, som tar deg mellom noen av de flotteste øyene. Det blir øyhopping og sightseeing på de forskjellige øyene - og selvsagt måltider og service i toppklasse om bord.

Les mer

Skreddersydd reise?

/ Vi setter sammen drømmeturen i Det indiske hav

Mauritius, Maldivene, Seychellene, Zanzibar, Reunion - eksotiske steder mange av oss kanskje har drømt om i årevis. Eli Ann og Hege hos oss i Escape har lang erfaring med å sette sammen ferien slik at den blir akkurat slik du ønsker - du må bare finne ut hvor du vil hen først!

Les mer

Eksotiske turer med reiseleder

Jordan - et land med kontraster

27. sept 2022 (få ledige) / 11 dager / Reiseleder: Anne Bisgaard

Les mer

Silkeveien – Turkmenistan og Usbekistan

8. okt 2022 / 17 dager / Reiseleder: Gunnar Skjolden

Les mer

Rundreise i Peru med Amazonas

12. nov 2022 / 14 dager / Reiseleder: Odd A. Stenvåg

Les merPeru

5* safari i Sebatana Lodge i Sør-Afrika

27. okt 2022 (UTSOLGT) 16. feb, 19. okt 2023 / 10 dager

Les mer

Ekspedisjonscruise til Antarktis med Hurtigruten

26. jan 2023 / 22 dager / Reiseleder: Mila Zaharinova

Les mer

Eksotiske elvecruise

Gli nedover Mekong på en orientalsk drøm av et elvecruiseskip, se elefanter slukke tørsten langs Chobe-elven i Afrika, lytt til historiens sus mens du seiler på Nilen eller ta inn farger dufter på Ganges i India.

Se alle våre eksotiske elvecruise

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo