🎵 Opera under åpen himmel | 🥾 Lette vandreturer | 🍇Den klassiske Trevi-turen  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Opplev ekte, italiensk landsbyliv

/ Velkommen til Trevi

På en bakketopp i grønne Umbria ligger denne lille middelalderbyen Trevi. Med fantastisk utsikt over den frodige Spoletodalen, blant tusenvis av oliventrær, er dette stedet hvor du virkelig finner den italienske landsbyidyllen.

Vi anbefaler på det varmeste å oppleve denne fredelige lille «sukkertoppbyen» hvor gatene ser ut som de gjorde i middelalderen, og livet er langsomt. Og ikke minst er livet fylt av det beste som fins: italiensk mat!

Se våre Trevi-turer:

Trevi med opera under åpen himmel

/ Opplev Verdis «La Traviata»

27. juli / 6 dager / Reiseleder: Gunnar Skjolden

For en sommeropplevelse! Vi har Trevi som base, og på denne miniuken skal vi også utforske flere fortryllende byer rundt:

Gled deg til:

  • Byen Assisi – hvor Frans av Assisi ble født og fransiskanerordenen oppsto
  • Lunsj i en gammel, stemningsfull olivenmølle
  • Rasiglia, kjent som Umbrias bitte lille Venezia, med trange smug og små trebroer over bekker og små fossefall
  • Spoleto med sitt romerske amfiteater
  • Se operaforestillingen La Traviata i utendørsarenaen Sferisterio di Macerata
  • Vingårdsbesøk med vinsmaking og blomsterbyen Spello
  • Vi bor i et gammelt renessansepalass (les mer om hotellet vårt lenger ned i nyhetsbrevet)
Les mer

Lett vandring i Trevi

/ Være litt aktiv i ferien?

19. okt / 5 dager / Reiseleder: Jens-Erik Barstad

Dette er en tur som kombinerer «det gode liv» med lette fotturer. To av dagene legger vi opp til vandreturer (ca. 10 km) i lett terreng – dette burde passe de fleste i normalt god form.

Gled deg til:

  • Vandretur gjennom vinmarker, olivenlunder og bondeland til den eldste vingården i Montefalco – selvsagt med vinsmaking
  • Utflukt til Assisi og lunsj i en ombygd olivenmølle. Vi får omvisning i Assisi med guide, etterpå kan du utforske de smale, snirklete gatene på egen hånd. Her oser det av historie!
  • Trevis eldste oliventre — omtrent 1200 år gammelt — og smaksprøver på olivenolje, bruschetta og Prosecco

På denne turen kan du spise og drikke deg salig, og også komme tett på natur, folk og dagligliv. Vandreturene er på ca. 2,5 – 3 timer.

Les mer

Vår klassiske Trevi-tur

25. mai (få ledige), 7. sep / 5 dager Reiseleder: Geir Toverud (mai), Jens-Erik Barstad (sep)

Vi har sendt gjester til Trevi i årevis, og denne turen er blitt litt av en bestselger!

Du får oppleve både Umbrias hovedstad Perugia, som klatrer oppover en bakketopp og har sitt historiske sentrum på toppen, vi skal til Assisi, til landsbyen Torre del Colle med sin gamle olivenmølle, og til blomster- og vinbyen Spello.

Også på denne turen skal vi innom vingården i Montefalco og smake på det de lager her. Men kanskje viktigst av alt – du får ta inn den fantastiske atmosfæren av det ekte Italia, og du får kjenne på gjestfriheten i landsbyene, og ikke minst på hotellet vårt (les mer under).

Les mer

Hotell med stil og sjel

/ Antica Dimora alla Rocca

På alle Trevi-turene våre bruker vi samme hotell – og det med god grunn! Antica Dimora alla Rocca er et sjarmerende, rustikt renessansepalass fra Trevis storhetstid på 1500-tallet. Her har det vært pavebesøk, sykehus under svartedauen, og noen av de rikeste og nobleste familiene har bodd her, så det er bøttevis med historie i veggene.

Maten du får her er enkel bondekost uten mye fiksfakserier, og du verden så godt det er! Vertskapet er gjestfrie og smilende, her føler du deg alltid velkommen. Vi gleder oss til å ta deg med hit!

La oss friste med noen flere Italia-turer:

Velkommen på reisetreff

Når: Mandag 20. mars kl. 17-19
Hvor:
Det Norske Teatret i Oslo

Velkommen til en smakebit av våre fristende europaturer til lands og til vanns.

Cecilie Kopperud fra Escapes elvecruiseavdeling vil presentere våre ulike elver i Europa og Asia - samt nyheter for 2024.

Journalistene Astrid Versto og Terje Svabø forteller om sine opplevelser på elvecruise.

Vera K. Sletto fra Escapes temareiseavdeling presenterer noen av våre flotteste reiser i både nære og fjerne land - både nyheter og klassikere.

Det serveres kaffe, te og noe attåt når du kommer. Kafeen er åpen, og det er mulig å kjøpe seg ytterligere mat/drikke dersom man ønsker.

Bestill billett her

Lyst å høre om aktive turer?

Når: Tirsdag 14. mars
Hvor:
Nomaden på Deichman i Bjørvika kl. 18.30

Bli med verden rundt til fots med Escape aktiv!

Denne kvelden på Nomaden vil Vera, Kine og Martine, turskreddere på Escape Aktiv, fortelle om fotturene våre både nært og fjernt. Bli med til Italia og Spania, Tatrafjellene og Korsika, Mongolia og Kirgisistan. Still oss gjerne spørsmål og gled deg til flotte bilder fra noen av verdens mest fantastiske reisemål for aktive turer.

Hjertelig velkommen til en trivelig reisekveld!

Arrangementet er gratis, men vi trenger påmelding for å vite hvor mange som kommer.

Meld deg på her

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo