5 dager - 5 turer  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
5 dager - 5 turer
Denne uka presenter vi hver dag
en av våre beste turer:

Dagens utvalgte:

Smaken av Valdres

/ 🎉 Fjellferie med festmeny!

21. august / 4 dager

Kommer du sulten hjem fra disse dagene, så har du stort magemål! Her blir det så mange godbiter og kulinariske høydepunkter at vi kan kalle det en av våre aller beste turer – og det uten å ta munnen for full.

Se hele turprogrammet

Her er gode grunner til å bli med:

/ Grønolen Fjellgard - med hjerte, sjel og støl

Det er her vi skal bo! Bare se på disse to trivelige karene, så skjønner du at Grønolen Fjellgard ved Beitostølen er et godt sted å være. Her er det ro og nydelig natur, og dessuten en egen velværeavdeling.

Vi skal også en tur til seters for å gjøre oss, vel – ikke først og fremst for å gjøre oss fete, men mette skal vi bli. Her venter det nemlig rømmegrøt og spekemat. Men kanskje aller gjevest er de fantastiske måltidene Øyvind Grønolen tryller fram på kjøkkenet.

🎉 Vi gleder oss stort til 5-retters festmeny siste kvelden!

❗ Vil du vite hvordan det er å bo på Grønolen og bli litt bedre kjent med brødrene? Les mer på bloggen

/ Rakfisk i 14. generasjon

Klart vi skal smake på rakfisk når vi er i Valdres! Noraker Gård i Aurdal er viden kjent for nettopp rakfisken sin, og de har flere ganger vunnet førsteprisen i Norsk Rakfiskfestival.

Vi får selvsagt smake på rakfisken, og i gårdsbutikken kan du handle med godsaker hjem. Tør du gå for en vellagret variant?

/ Øl med de underjordiske

I Aurdal skal vi på ølsmaking hos Små Vesen, og da gjelder det å holde øynene åpne for – nettopp små vesen. Bryggeriet hevder nemlig å brygge øl med vekt på godt håndverk og lagspill med de underjordiske...

På 1800-tallet var det en del av folketroen at de underjordiske ga alkoholen i ølet, ifølge bryggeriet. Man kunne faktisk se dem i bruset og boblene! Hvor mye øl som skal til for å se de underjordiske skal vi ikke spekulere i, men en brusende og morsom opplevelse blir det garantert.

Øltypene har navn som Vardøger Pils, Vette Kveiteøl, Nøkk Gyllen Lager og Rimtusse Porter, så her er det bare å finne sitt favorittvesen.

/ Fristene disker

Oster, skinker, rakfisk, lokalt hjorte- og elgkjøtt, lammekjøtt, pølser, gourmetkonfekt, olivenoljer, honning, syltetøy, søtsaker ... Det bugner på Fagernes landhandel – og der blir vi til alle har fått kjøpe det de måtte ønske seg. Her får du den ekte landhandelfølelsen også.

Les mer og meld deg på

Fjellturer og gourmet

/ Toppturer, vill natur og lekker lokalmat

7. august / 5 dager

Vil du bo på Grønolen og nyte gjestfrihet og fantastisk mat - og i tillegg gå fotturer i fjellet, er dette turen for deg.

Påmeldingsfrist er i morgen - tirsdag 12. juli. Det er bare å hive seg med!

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo