Se våre mest solgte turer – både temareiser, elvecruise, cruise og aktive reiser  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Hva – er det fullt?

/ Se hvilke turer som selger mest

Turene våre går unna som aldri før, og mange av årets avreiser er enten fulle – eller er i ferd med å bli det. Da ser det ut som på bildet over (dette er Cinque Terre-turene våre, så vil du være med oss dit i år, har du sjansen i høst)!

I dette nyhetsbrevet har vi samlet bestselgerne våre – både blant temareiser, aktive turer, elvecruise og cruise. Noen turer har fått ekstra avganger også, så sikre deg plass – mens det er plass!

Velkommen på reisetreff

Når: Mandag 20. mars kl. 17-19
Hvor:
Det Norske Teatret i Oslo

Velkommen til en smakebit av våre fristende europaturer til lands og til vanns.

Cecilie Kopperud fra Escapes elvecruiseavdeling vil presentere våre ulike elver i Europa og Asia - samt nyheter for 2024.

Journalistene Astrid Versto og Terje Svabø forteller om sine opplevelser på elvecruise.

Vera K. Sletto fra Escapes temareiseavdeling presenterer noen av våre flotteste reiser i både nære og fjerne land - både nyheter og klassikere.

Det serveres kaffe, te og noe attåt når du kommer. Kafeen er åpen, og det er mulig å kjøpe seg ytterligere mat/drikke dersom man ønsker.

Bestill billett her

Lyst å høre om aktive turer?

Når: Tirsdag 14. mars
Hvor:
Nomaden på Deichman i Bjørvika kl. 18.30

Bli med verden rundt til fots med Escape aktiv!

Denne kvelden på Nomaden vil Vera, Kine og Martine, turskreddere på Escape Aktiv, fortelle om fotturene våre både nært og fjernt. Bli med til Italia og Spania, Tatrafjellene og Korsika, Mongolia og Kirgisistan. Still oss gjerne spørsmål og gled deg til flotte bilder fra noen av verdens mest fantastiske reisemål for aktive turer.

Hjertelig velkommen til en trivelig reisekveld!

Arrangementet er gratis, men vi trenger påmelding for å vite hvor mange som kommer.

Meld deg på her

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo