5 dager - 5 turer  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
5 dager - 5 turer
Denne uka presenter vi hver dag
en av våre beste turer:

Dagens utvalgte:

Luksuriøs øyhopping

/ Bli med på cruise - opplev det "ekte" Karibien

28. januar / 14 dager / Skip: Celebrity Silhouette

Sørlige Karibien omtales ofte som det «ekte» Karibien, siden det ikke er så turistifisert som østre og vestre Karibien. Gled deg til den ekte karibiske følelsen!

Vi skal innom Puerto Plata i Den dominikanske republikk, San Juan i Puerto Rico, St. Croix på De amerikanske jomfruøyer, Antigua og Barbuda, St. Kitts og Sint Maarten.

Vår egen Ivar Fernandez Jensen er med som reiseleder på cruiset - han tar seg av alle detaljer, og er dessuten et usedvanlig trivelig reisefølge.

Les mer om cruiset
Jeg ELSKER det sørlige Karibien! Her finner du fantastiske destinasjoner, strender og litt mindre mennesker enn ellers i Karibien. Det er noe med stemningen, maten, naturen og atmosfæren som er litt mer uberørt, frodig og spennende.
Ivar Fernandez Jensen, reiseleder

/ Glem norsk januar ...

... her er det sol og lave skuldre, fargerike lokalsamfunn, drømmestrender og palmesus. I Karibien er det flere solfylte dager og behagelig varmt året rundt med en gjennomsnittstemperatur på 24-29 grader. Du kan også lære mer om den interessante kolonihistorien i dette området.

/ Fargerike byer - og mennesker!

Noen av de karibiske byene ser ut som om de kommer ferdig fargelagt fra tegneboka til et kreativt barn! San Juan på Puerto Rico, for eksempel, er full av pastellfargede hus i kolonistil med smijernsbalkonger. Byen omtales ofte som en tidskapsel, en mulighet til å ta et skritt tilbake i en verden som man ikke trodde tidligere fantes.

Øya er en sjarmerende og fargerik smeltedigel der det er godt å være!

/ Cruise med Celebrity er for deg som:

✨Liker romslige resortskip med mange tilbud, men med rolig atmosfære
✨Er voksen, bereist og kvalitetsbevisst
✨ Setter pris på førsteklasses mat og vin
✨ All inclusive drikkepakke er inkludert på alle lugarkategorier

Les mer og meld deg på

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo