...og et skikkelig godt i-siste-liten-tilbud  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Elvecruise eksklusivt for Escape

/ Vi har hele skipet for oss selv

På utvalgte avganger leier Escape Travel hele elvecruiseskip. Da er det kun gjester fra Escape om bord. Disse cruisene finner du både i Europa, men også i Asia og Afrika. Cruisene kan ha egne temaer, kunnskapsrike foredragsholdere - eller rett og slett kun være en avgang eksklusivt for våre gjester.

På alle Escape exclusive-avgangene finner du selvsagt erfarne og trivelige reiseledere fra Escape.

Se våre Escape-cruise:

Elvecruise på Douro fra Porto

⭐ Escape exclusive 13. juni, 2. og 18. sept 2023 / 8 dager

Et sommercruise eller et høstcruise på Europas vakreste elv – Douro? På disse to avgangene av Douro-cruiset vårt har vi eget skip, og vi gleder oss til å ta dere med på et nydelig cruise i Douro-dalen, hvor elven slynger seg mellom fjellsider og frodige vinmarker.

Selvsagt skal vi utforske historiske Porto med sine portvinshus og bøttevis av sjarm, og vi skal besøke middelalderbyene Salamanca og Guimaraes.

Les mer

Vårcruise på Rhinen

/ Byer, borger og blomster

⭐ Escape exclusive 8. mai / 8 dager

Rhinen er jo som et eventyr i seg selv, med de idylliske byene, middelalderborger på toppene og det frodige landskapet. Spesielt vakkert er det om våren, når blomstringen er i gang.

Vi seiler fra Strasbourg i Frankrike og langs den fineste strekningen av elven gjennom Tyskland og opp til Amsterdam.

Skipet er nyoppusset og mannskapet vil gjøre sitt beste for at du skal trives om bord - her er det mye å glede seg til!

Les mer

Sensommer på Rhinen

/ Slott, middelalderbyer og legender

⭐ Escape exclusive 28. august / 8 dager

Elvecruiset tar oss med fra Amsterdam til Strasbourg i sakte fart. Frister det kanskje med et glass duggfrisk Riesling på dekk mens vi seiler på romantiske Rhinen og hører sagnet om Lorelei?

Det blir god tid til å nyte livet om bord, og smakfulle måltider på hvite duker, mens vi seiler på en av Europas vakreste vannveier!

Også på dette cruiset disponerer Escape Travel hele skipet. Vi har med kunnskapsrike norske og svenske reiseledere som holder foredrag og informerer om stedene vi besøker.

Les mer

Elvecruise på Rhône og Saône

/ Fra Middelhavet til Burgund

⭐ Escape exclusive 1. sept 2023 / 7 dager

September er en nydelig måned å reise elvelangs i Frankrike på. Nettopp på dette sensommercruiset fyller vi opp skipet med bare våre gjester og glir rolig fra Martigues i Sør-Frankrike til historiske byer som Van Goghs Arles, Avignon med det mektige pavepalasset og til gourmetbyen Lyon.

Vi befinner oss definitivt i vinland, her det duggende roséviner og myke, røde viner – og skipskokkene skjemmer oss bort med førsteklasses måltider.

🍇 Vinelskere!

Vi har noen få plasser igjen på høstens vincruise 👇

Vincruise på Rhône med Geir Salvesen

/ Bli en bedre vinkjenner

⭐ Escape exclusive 23. okt 2022 / 7 dager

Burgund, Tain L'Hermitage, Côtes du Rhône, Côtes de Provence og Châteauneuf-du-Pape - på denne turen skal vi besøke byene og områdene bak etikettene på vinflaskene, vi skal smake på vin og lære mye!

Våre vineksperter Geir Salvesen og Gunnhild Bjørnsti tar oss med på vingårder det ikke er lett å få innpass hos ellers, og de vil også holde vinsmakinger om bord.

Les mer

Kun to plasser igjen!

Hvor fort kan du pakke kofferten?

/ Red River, Hoi An og Halong bay venter

⭐ Escape exclusive 31. oktober 22 / 17 dager / Reiseleder: Geir Toverud

Vi har et par plasser ledige på vårt elvecruise på Red River og Halong Bay med avreise allerede 31. oktober. Som leser av vårt nyhetsbrev får du en i-siste-liten-pris: kr 30 000,- per person, uavhengig av om du reiser som par eller alene.

Ta kontakt på telefon 24 14 94 00 eller post@escape.no. Prisen gjelder kun for nye bestillinger.

Les mer om cruiset her

Vietnam og Kambodsja – Elvecruise på Mekong med Torbjørn Færøvik

⭐ Escape exclusive 2. nov 23 / 15 dager

I en hel uke glir vi rolig på mektige Mekong gjennom Vietnam og Kambodsja i en orientalsk drøm av et elvecruiseskip. Før cruiset bor vi to netter i Ho Chi Minh City - og vi avslutter turen med tre netter i Siem Reap, hvor vi utforsker templene i Angkor.

Les mer

Red River og Halong Bay med Torbjørn Færøvik

⭐ Escape exclusive 27. mars 23 / 17 dager

Unikt 10-netters cruise i Vietnam, fra fjellfolket og rismarkene i Nord-Vietnam, via det pulserende livet i Hanois gamleby og roen i den ubeskrivelige vakre Halong-bukten, til naturskjønne og historiske Hue. Vi avslutter reisen i den sjarmerende og historiske kystbyen Hoi An.

Les mer

Elvecruise fra India til Bangladesh

⭐ Escape exclusive 31. mars 23 / 14 dager

Elvecruiset tar deg med på et 12 dagers eventyr gjennom Gangesdeltaet og Sundarbans, fra Kolkata i India til Dhaka i Bangladesh. Vi skal seile gjennom frodig landskap med verdens største mangroveskog, besøke historiske kolonibyer og se dagliglivet langs elven. Dessuten er det ingen andre steder i verden det bor flere tigre enn her!

Les mer

Afrika - på sitt aller beste!

⭐ Escape exclusive 14. nov 23/ 12 dager

Bli med på en enestående reise hvor du kombinerer safari, elvecruise og storby – alt på første klasse! Utforsk Cape Town og områdene rundt. Opplev de storslagne vannfallene Victoria Falls i Zimbabwe. Seile på Chobeelven, som utgjør grensen mellom Botswana og Namibia, med det lekre skipet Zambezi Queen. Få nærkontakt med det rike dyrelivet i Chobe nasjonalpark i Botswana.

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo