Seil gjennom 6 land | Uberørt villmark i Donaudeltaet | Staslige storbyer og ukjente småbyer  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Ukas utvalgte elvecruise:

Unikt 5* elvecruise på Donau

/ 6 land langs Donau – med Donaudeltaet

26. mai 2024 / 14 dager

Tidlig sommer er en nydelig tid å oppleve livet langs Donau på, og denne reiseruten er spekket med staselige storbyer, småbyer du kanskje aldri har hørt om, kulturopplevelser og stadig skiftende dagligliv langs elva.

Vi seiler fra Wien og er innom Østerrike, Slovakia, Ungarn, Kroatia, Serbia og Romania, inkludert hovedstedene Bratislava, Budapest, Beograd og Bucuresti.


DU FÅR:
🍷 Helpensjon om bord – og drikke både til måltider, i baren og minibaren på lugaren er inkludert
🚴‍♀️ Sykler til kostnadsfritt utlån på skipet (16 stk)
🚌 Utfluktspakke med 9 utflukter kan kjøpes i tillegg

Flere høydepunkter på cruiset:

  • Besøk den ungarske sletten Puszta og se Racka-sauer med spiralformede horn, Mangalica-griser med krøllete pels, ungarsk grått storfe med sine buede horn – og et forrykende hesteshow
  • Novi Sad i Serbia – med besøk hos Zivanovic-familien som lager honning og vin. Vinen fra denne vingården sto forresten på vinlisten på Titanic!
  • Seil gjennom Jernporten i Romania, med De transilvanske alper på den ene siden, Balkanfjellene på den andre siden, og det det bistre steinansiktet hogd inn i fjellet
  • Donaudeltaet med yrende dyreliv
  • Ruse i Bulgaria, også kalt «Lille Wien» med sin ny-rokokko og ny-barokke arkitektur
  • Den lille byen Belogradchik ved Balkanfjellene, med sin berømte festning fra romertiden og spektakulære klippeformasjoner

På dette cruiset kan du også glede deg til:

Nytt skip med 5* standard

MS VIVA Two sto ferdig i 2023, og her er standarden høy. Skipet tar maks 190 passasjerer, og er lekkert designet med store, åpne fellesarealer og lugarer i delikate farger.

Gourmetmat og afternoon tea

Det er inkludert frokostbuffet, lunsj og flere retters gourmetmeny til middag. En gang i løpet av cruiset serveres det «high tea», med elegant tebord.

Alt er inkludert

I tillegg til alle måltider, er også drikke inkludert – både til måltider og i baren. Det gjelder også minibaren på lugaren, som blir fylt opp hver dag.

De viktige små detaljene

En flaske musserende vin på lugaren, kaffemaskin med kaffekapsler og produkter fra Rituals på badet – til sammen løfter detaljene helhetsinntrykket.

Senk skuldrene på spa

Skipene har også en egen velværeavdeling med treningsrom (det er mye god mat om bord, så det kan være kjekt å ha), dampbad og badstu. Det er også mulig å bestille massasje (ikke inkl).

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo