Reisekveld på Det Norske Teatret i Oslo – med reiseinpirasjon fra hele verden!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Visste du at ...

... du kan seile på Mekong gjennom Laos – Asias kanskje vakreste elvecruise sammen med oss i Escape?

... eller at du kan oppdage Transilvania – Europas virkelige eventyrland sammen med en kjentmann?

... eller at vi har et nytt og flott elvecruiserederi vi skal presentere, som har 5* elvecruise i Europa?

Dette – og mye mer – får du høre om på vår reisekveld 👇

Kommer du på mandag?

/ Vi har reiselyst-garanti!

Når: Mandag 20. mars kl. 17-19
Hvor:
Det Norske Teatret i Oslo

Siden våren lar vente på seg litt, kom og bli inspirert av våre turer til varmere strøk!

  • Cecilie Kopperud fra Escapes elvecruiseavdeling vil presentere våre ulike elver i Europa og Asia – samt nyheter for 2024.
  • Journalistene Astrid Versto og Terje Svabø forteller om sine opplevelser på elvecruise (les mer om dem under).
  • Reiseleder Heba Farouk kommer for å fortelle om sitt fedreland Egypt – og ikke minst den eventyrlige Egypt-reisen med elvecruise på Nilen som går i november
  • Vera K. Sletto fra Escapes temareiseavdeling presenterer noen av våre flotteste reiser i både nære og fjerne land – både nyheter og klassikere.

☕ Det serveres kaffe, te og noe attåt når du kommer. Kafeen er åpen, og det er mulig å kjøpe seg ytterligere mat/drikke dersom man ønsker.

Pris: kr 50 per pers

Kjøp billett her

/ Kom og møt Astrid Versto og Terje Svabø

Astrid Versto og Terje Svabø har i flere år vært med som foredragsholdere på noen av våre elvecruise i Europa – og framover kan du også få dem som reisefølge til mer eksotiske strøk også. Det får du høre mer om på reisekvelden!

  • Astrid Versto har en lang karriere bak seg som blant annet journalist i NRK, nyhetsanker i Dagsrevyen og leder for politisk avdeling. Hun har vært kommunikasjonsdirektør i Norad, kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff, ministerråd ved den norske ambassaden i Wien og norsk ambassadør til Kroatia.
  • Terje Svabø har vært journalist i Aftenposten, VG, NRK og TV 2. Han har vært korrespondent i Beijing/Hongkong for Aftenposten og var i perioden 2008–2012 frilanser i Wien. Svabø har skrevet flere bøker, er i dag frilansjournalist og er hyppig brukt som debatt-konferanseleder.

Med foredrag og gode historier underveis, gir det reisen en helt egen dimensjon – og dessuten er disse to usedvanlig trivelig reisefølge!

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo