Reis mer bærekraftig – togturer i verdensklasse | Fjell, fjord og fart i vest | Gøteborg – storby med småbyfølelse  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Firmaturer med tog

/ Praktisk, bærekraftig og hyggelig

Stadig flere bedrifter tenker bærekraft og miljø når de skal ta med sine ansatte på tur. Og når vi i Norge kan skilte med noen av verdens vakreste togreiser, blir det jo ekstra interessant. Dessuten ligger noen av de fineste byene i nabolandet vårt ikke så veldig mange timers togtur unna heller!

📷 Torild Moland/Travelstock

Les mer


🚄 FORDELER MED TOGTUR:

 • Er dere mange nok, kan dere leie egen vogn med mat- og drikkeservering
 • Start det faglige programmet på togturen, kanskje noen gruppeoppgaver kan løses i løpet av reisen?
 • Avslapping, gode samtaler, naturopplevelser – en togreise kan by på mye positivt
 • Toget går som regel fra og til bysentrum, og dere slipper ekstra transport, mye venting, sikkerhetssjekker og flyplasskøer
 • Tog er en miljøvennlig måte å reise på

Se våre forslag til firmaturer med tog:

Fjord, fjell og full fart i Møre og Romsdal

/ Togtur i verdensklasse

På under seks timer kan du reise fra Oslo til Åndalsnes, og FOR en togreise! Gudbrandsdalens grønne bakker med historierike storgårder er et flott skue, og den siste biten fra Dombås til Åndalsnes – med de enorme Trolltindene og den grønne elva – det er som tatt ut av et eventyr.

Med Åndalsnes som utgangspunkt har dere massevis av muligheter:

 • Åndalsnes har blant annet Romsdalsgondolen, Via Ferrata og vandretur til utkikkspunktet Rampestreken
 • Sykkeltur blant fjord og fjell, kanskje sykle opp selve Trollstigen?
 • Prøv zipline eller RIB-tur i Geiranger
 • Kjøretur langs Atlanterhavsveien og besøk fiskeværet Bud
 • Velg mellom unike hoteller, hva med Juvet landskapshotell hvor du bor midt i naturen ved Gudbrandsdalsjuvet, eller spahotell i Geiranger?

Gøteborg – storby med småbyfølelse

/ Nydelig skjærgård og rimelige gourmetopplevelser

Etter knapt fire timers togtur fra Oslo er dere i söta brors nest største by. Her er det masse muligheter for innholdsrike dager:

 • Bo på moderne byhoteller eller på et historisk slott utenfor byen
 • Skjærgården er perfekt for båttur og kajakkpadling
 • En av Europas største botaniske hager – perfekt for lunsj i det grønne
 • Hyggelige Haga med brosteinsgater, småbutikker og verdens største kanelbolle
 • Ølmekka – massevis av småpuber med lokalt øl
 • Velfylte mathaller, mye lokal og kortreist mat
 • Mulighet for konferanse på et unikt sted, f. eks. vitenskapssenteret Universum. Hva med å rusle i regnskogen, eller ta en tur i verdensrommet?
Les mer

Firmatur til Trondheim og Trøndelag

En av Norges eldste byer har både hyggelig byliv med rik historie – og Norges mathovedstad byr på matmagi både på koselige kafeer og Michelin-restauranter. Utenfor byen venter åser, fjell, fjord og hav – mange muligheter for spennende aktiviteter!

Les mer

Firmatur til Värmland

Togreisen fra Oslo til Karlstad tar bare ca. tre timer. Bo på hotell i sentrum eller på en ekte svensk herregård, og i naturskjønne omgivelser ved Vänern kan dere sykle, padle kajakk eller kano – eller hva med en skattejakt i byen? Karlstad er også en av Sveriges ledende miljøkommuner.

Les mer

Firmatur til Bergen

Togturen mellom Oslo og Bergen ligger på topp 10-lista over verdens vakreste togturer i reisemagasinet Lonely Planet, og vel framme i vestlandshovedstaden kan dere f. eks. ta en guidet food tour med sykkel, blir med på matlagingskurs, padle kano eller kanskje prøve rafting?

Les mer

Firmatur til Voss

Frister en adrenalinfylt firmatur? Voss er kjent for å være en ekstremsportbygd – her kan dere prøve dere på alt fra fallskjermhopping og paragliding til rafting i trygge omgivelser. Om vinteren blir Voss forvandlet til et vintereldorado hvor du kan boltre deg i to ulike skianlegg.

Les mer

Firmatur til Røros

På Røros er det mye å ta seg til, uansett årstid. Den unike bergstaden har historiske overnattingssteder, og her kan dere dra på lokalmatsafari og ølsmaking, prøve hundekjøring på Rørosvidda, eller kanskje et rebusløp rundt om i byen?

Les mer

Interessert i firmatur? Kontakt oss!

Vi i firmaavdelingen hjelper dere å planlegge og gjennomføre alle typer firmaturer, jubileumsturer, årsmøter, studieturer og konferanser. Enten dere vil reise med tog eller fly, i Norge eller lenger ut i verden – vi har kunnskap og gode forslag, og vi tar oss av alle detaljer fra A til Å.

Ring oss på tlf 24 14 94 00 eller send en e-post til post@escape.no

Send oss en e-post her

Les mer om bærekraft i Escape

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo