✨ Se de lekre skipene  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

❗ Avganger for 2023 ute for salg

5* elvecruise på Rhinen og Mosel

/ Seil mellom Amsterdam og Basel

4. mai, 18. mai, 19. juni, 3. juli. 3. sept 2023 / 8 dager

På dette cruiset skal vi innom fire land – Nederland, Tyskland, Frankrike og Sveits, og de flotte byene ligger på rekke og rad langs elven.

Gled deg til:

  • Kanalbyen Amsterdam med sine broer og særegne sjarm
  • Den mektige Kölnerdomen
  • Smak på lokale dråper i vinbyen Rüdesheim
  • Utflukt til Heidelberg, Tysklands eldste universitetsby
  • Kjenn på historiens sus i vakre Strasbourg
  • Spaser gjennom Basels livlige gamleby

For ikke å snakke om landskapet! Med gamle ridderborger på toppene, vinranker langs fjellsidene og landsbyer som tatt ut av barndommens eventyrbøker, er det bare å glede seg til å sitte på dekk og nyte seilingen - og det på et lekkert 5* skip (les mer om skipene lenger ned i nyhetsbrevet).

Se hele turprogrammet her

/ Litt om Lüftners lekre skip

Rhinen-cruisene våre mellom Amsterdam og Basel denne sesongen, er med rederiet Lüftners lekre skip. Enten får du gå om bord i Amadeus Imperial, som var nytt i 2020, eller Amadeus Cara, som er nytt av dette året. Her er det bare å glede seg!

Kveldsdrinken her? Skipene har lekre lounger med store vinduer hvor du kan slappe av både på kveldstid og dagtid.

Det er godt utvalg deluxe-lugarer og suiter – alle med panoramavinduer. Alle lugarer har selvsagt bad med dusj, hårføner, minisafe, TV og aircondition.

Med utsikt på menyen nyter dere måltidene i panoramarestauranten mens landskapet glir forbi.

Også maten, da! Kokkene om bord skjemmer dere bort med de lekreste retter basert på sesongens råvarer. Måltidene er førsteklasses.

Loungen for lave skuldre - synk ned i en behagelig stol i loungen på dekk, bestill en drink og nyt seilingen, kvelden, hverandre, livet – hva du enn måtte ønske.

📹 Se levende bilder fra det gode liv på Rhinen

/Du trenger ikke vente helt til neste år!

Vil du ha et nydelig sensommercruise på Rhinen allerede i år, har vi noen ledige lugarer på disse to elvecruisene:

Rhinen og Donau

/ 5* elvecruise fra Köln til Passau

7. august 2022 / 8 dager / Reiseleder: Elbjørg Haugsdal

Et elegant skip og en reiserute spekket med nydelige byer - en bedre avslutning på sommeren kan vi nesten ikke tenke oss.

Besøk parfymebyen Köln med sin berømte katedral, ta et glass vin eller to i vinbyen Rüdesheim, beundre barokkpalasset i Würtzburg, utforsk den yndige eventyrbyen Rothenburg, og hør historiens sus i Bamberg, Nürnberg og Regensburg.

Les mer og bestill

5* elvecruise fra Basel til Amsterdam

/ Med "Rhinen i flammer" - unik mulighet!

8. september 202 / 8 dager / Reiseleder: Gerd Ellingsæter Rossbach

Dette er samme reiserute som cruisene i 2023 (øverst i nyhetsbrevet), men denne avgangen har noe helt spesielt: "Rhinen i flammer". Det er et spektakulært fyrverkeri som arrangeres i fem tyske byer hvert år, hvor Rhinen og alle skipene på elven blir opplyst i "et flammehav av lys". En fantastisk opplevelse! 🎇

Sikre deg en av de siste lugarene

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo