Bestill før 24. mars  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vårtilbud på elvecruise

/ Lengter du etter vår med litt varme?

Morgenkaffe på soldekk, vårgrønt landskap langs elva og solfylte uteserveringer i historiske byer. Det frister nå! Etter en kald mars kommer våren for fullt, og vi har fremdeles noen ledige plasser på utvalgte elvecruise.

Sjekk ut tilbudene, og sikre deg plass 👇

5* elvecruise på Rhône og Saône

/ Gjennom vindistriktet Burgund og Provence

27. april / 8 dager / Reiseleder: Elbjørg Haugsdal

❗TILBUD på avgangen 27. april:

  • Dobbeltlugar til bruk alene uten singeltillegg, ny pris: kr 24.980 (kr 10.000 i rabatt). Rabatten er allerede trukket fra i prisen.
  • Dobbeltlugar med to personer, ny pris kr 39.960 per lugar (kr 10.000 i rabatt). Rabatten er allerede trukket fra i prisen.

🔥 Tilbudet gjelder til og med fredag 24. mars

Gled deg til å oppleve blant annet gourmetbyen Lyon, pavepalasset i Avignon, kunstnerbyen Arles og naturreservatet Camargue, kjent for flamingoer, okser og de hvite Camargue-hestene. En drøm av en vårreise på et 5* elvecruiseskip.

Les mer

Eventyrlig elvecruise på Rhinen

/ Fra Amsterdam til Strasbourg

1. mai (få ledige) / 8 dager / Reiseleder: Ulf Brynildsen

❗TILBUD: Lugar til bruk alene uten singeltillegg. Rabatten er allerede trukket fra.

Gled deg til Amsterdam om våren – bugnende av blomster og med livlig stemning. Så seiler vi gjennom den mest idylliske strekningen av Rhindalen, med ridderborger på toppene og småbyer som tatt ut av eventyrbøkene.

Vi skal innom Koblenz, hvor Rhinen og Mosel møtes, vinbyen Rüdesheim og Speyer med sin vakre gamleby på veien til Strasbourg.

Les mer

Vårcruise på Rhinen – byer, borger og blomster

/ Kun Escape-gjester om bord

8. mai / 8 dager / Reiseledere: Ulf Brynildsen, Gerd Rossbach

TILBUD: Lugar til bruk alene uten singeltillegg. Rabatten er allerede trukket fra.

Dette cruiset går fra Strasbourg til Amsterdam, og underveis ser vi mange fine middelalderbyer, eldgamle ridderborger og frodig natur, mens vi lar oss skjemme bort om bord på elvecruiseskipet.

På dette cruiset disponerer Escape Travel hele skipet. Vi har med norske og svenske reiseledere, som også vil holde foredrag og informere om stedene som besøkes.

Les mer

Elvecruise i Italia

19. mai / 7 dager / Reiseleder: Ulf Brynildsen

TILBUD: På avgangen 19. mai kan du få kr 2000 i rabatt per person i lugar på hoveddekk. Rabatten trekkes automatisk fra ved bestilling.

Enten du er historisk interessert, romantisk anlagt, glad i god mat og vin (eller alt på én gang) så kan vi anbefale elvecruiset vårt i Italia.

Vi skal innom noen av Italias vakreste og mest spesielle byer, og ja – vi havner faktisk midt i det italienske matfatet, der flere av de italienske delikatessene blir til. Vi seiler på Bianco-kanalen gjennom Nord-Italia, og på veien kan du besøke kjente byer som Mantova, Verona, Cremona, Padova og Venezia.

Les mer

🍃 Flere vårcruise med ledige plasser:

Elvecruise i Bordeaux

7. mai (få ledige) / 7 dager / Reiseleder: Dag Eivind Husebye

Vinbyer, vingårder og vakkert landskap – bli med på elvecruise i Bordeaux-distriktets frodige vinområder. Byen Bordeaux er også blitt både sjarmerende og elegant – vår nye byfavoritt!

Les mer

Elvecruise på Rhinen og Rhône

18. mai (få ledige) / 11 dager

Er du en livsnyter som elsker god mat og vin, er interessert i historie og er klar for naturopplevelser av ypperste klasse? Da bør du bli med på elvecruise gjennom vindistriktet Burgund og Provence.

Les mer

Kortcruise på Douro fra Porto

27. mai (få ledige) / 6 dager / Reiseleder: Ulf Brynildsen

Douro i Portugal blir av mange regnet som Europas vakreste elv, der den slynger gjennom bølgende vinlandskap. Cruiset starter i sjarmerende Porto, selve portvinens hovedstad. Her er det mye historie!

Les mer

Elvecruise på Rhône og Saône

31. mai (få ledige) / 7 dager / Reiseleder: Kirsti Asskildt

Vi seiler fra gourmetbyen Lyon og sørover til Martiques, gjennom et landskap som har inspirert flere kjente malere. Vi besøker blant annet Avignon med det mektige pavepalasset, vinområdet Burgund og Arles - Van Goghs by.

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo