Mor og datter på tur? Prøv et elvecruise  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Jeg jobber i avdelingen for firmareiser her i Escape, og før jul klarte jeg å «lure» med moren min på julemarkedscruise på Rhinen. Først var mor ivrig, så skeptisk, så ... ja, dere kan jo lese historien selv!
June Bliksvær (23)

Jentetur på julemarked

En koselig førjulstur for mor og datter, for venninner, kusiner, søsken – ja, et julemarkedscruise på en av Europas elver passer for de fleste med sans for julestemning, glühwein, god (og mye!) mat – og fine skip.

Les hvordan June og mor hadde det på cruise 👇

Les blogginnlegget her

Lyst på samme førjulscruise som June og moren? Her er årets utgave:

5* julemarkedscruise på Rhinen

/ Lekkert skip og garantert julestemning

27. nov / 5 dager

Tyskerne kan det å lage julestemning, og julemarkedene deres er kjent over hele verden. Nyt de eventyrlige middelalderbyene pyntet i julestas og seilingen gjennom den vakreste strekningen av Rhindalen – forbi mektige middelalderborger og Loreleiklippen på vei fra Köln til Strasbourg.

Les mer

5* julemarkedscruise på Donau

28. nov / 7 dager / Reiseleder: Ulf Brynildsen
Seil med et lekkert førsteklasseskip fra Wien, oppover Donau til Nürnberg. Underveis byr vi på julepyntede byer og noen av Europas fineste julemarkeder fulle av gode lukter, smaker og gaver.

Les mer

5* nyttårscruise på Rhinen

28. des / 8 dager / Reiseleder: Ulf Brynildsen

På dette ukescruiset får du oppleve julepyntede og stemningsfulle byer langs Rhinen, og selve nyttårsaften feirer vi med en storslått festmiddag om bord på vårt splitter nye og flotte 5* elvecruiseskip.

Les mer

Julecruise på Donau

/ Fra Wien til Budapest

21. des / 7 dager

Hvorfor ikke ta selve julefeiringen på staselige Donau? Se et fantastisk opplyst Budapest, spis Sachertorte på en av Wiens storslåtte kafeer, ta inn julestemningen i Bratislavas gamleby og nyt seilingen gjennom idylliske Wachaudalen.

Flere utflukter er inkluderte, med historie, kultur, vinsmaking og flotte naturopplevelser. Vi seiler med det nyrenoverte skipet MS Vivienne – lyst, moderne og trivelig.

👉 LES PÅ BLOGGEN: Vi var med på et Donau-cruise med MS Vivienne i fjor vår: Flytende ferie gjennom Europa

Les mer

Flere elvecruise som passer for mor og datter:

5* elvecruise med Paris, Normandie og Seinen

4. okt / 8 dager

Litt sightseeing og shopping i Paris, og et nydelig elvecruise på Seinen. Nyt idylliske landsbyer på vei ut til Normandie-kysten og havnebyen Honfleur.

Les mer

Elvecruise på Rhône og Saône

31. mai / 7 dager

Fra gourmetbyen Lyon, gjennom vindistriktet Burgund og til Provence. Få med dere Avignon med sitt enorme pavepalass og kunstnerbyen Arles.

Les mer

Elvecruise på Douro fra Porto

13. juni / 8 dager

Fargerike Porto, Europas kanskje vakreste elv, portvin og idylliske byer – ikke rart at elvecruisene våre i Portugal er blant de aller mest populære

Les mer

Elvecruise i Bordeaux

7. mai / 7 dager

Bordeaux er blitt en av våre nye storbyfavoritter – med en av Europas lengste gågater full av spennende butikker. Elvecruiset går gjennom Bordeaux-distriktets frodige vinområder.

Les mer

Velg ditt eget elvecruise

Om ikke noen av våre oppsatte cruise passer, ta kontakt med oss – så skreddersyr vi det elvecruiset som passer akkurat dere. Hvor vil dere reise, hva vil dere oppleve?

Vi samarbeider med flere elvecruiserederier, så vi finner garantert noe som passer!

☎️Ring oss på tlf 24 14 94 00 eller send en e-post til post@escape.no

Les mer om skreddersydde elvecruise

På elvecruise i vår? Her er det noen få ledige plasser:

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo