Lavendel i Provence eller sensommer på Rhinen?  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

På elvecruise i år?

/ Her er det fremdeles ledige plasser

Stadig flere av årets elvecruise blir merket med denne 🔴, som betyr at de er utsolgt. Men det fins ledige plasser, og på noen populære cruise har vi også skaffet ekstraplasser.

I dette nyhetsbrevet får du oversikt over elvecruise i 2023 hvor det fremdeles er plass. Godt mulig årets fineste ferieopplevelse ligger her 👇

5* elvecruise på Rhône og Saône

/ Ekstra plasser i august

29. juni (få ledige), 17. aug / 8 dager / Reiseleder: Cathrine Asbjørnrød (juni), Geir Toverud (aug)

Rustikke landsbyer med lavendelmarker i Provence og bølgende vinlandskap i Burgund, et av verdens mest kjente vinområder. Ikke rart dette cruiset er så populært! Nå har vi også lagt til enda flere plasser på avgangen i august.

Vi skal utforske gourmetbyen Lyon, gispe over det enorme pavepalasset i Avignon, rusle rundt i kunstnerbyen Arles, og frister det kanskje med å kjøre den idylliske vinruten gjennom Burgund?

Gled deg til å bli skjemt bort om bord i det 5* skipet Amadeus Provence!

Les mer

Elvecruise på Douro fra Porto

13. juni, 6. aug, 2. sep / 8 dager

Det er få lugarer igjen på alle Douro-cruisene i 2023, så her gjelder det å være rask. En av Europas vakreste elver og en av de mest sjarmerende og fargerike byene gjør Douro til en bestselger, år etter år.

Les mer

5* cruise gjennom Europa på tre elver

31. juli / 15 dager / Reiseleder: Ulf Brynildsen

To fantastiske uker mellom Amsterdam og Budapest – dette cruiset er spekket med opplevelser mens vi seiler på Rhinen, Main-Donau-kanalen og Donau.

Les mer

Sensommer på Rhinen – slott, middelalderbyer og legender

/ Med Astrid Versto og Terje Svabø

28. aug / 8 dager

Opplev den mest idylliske strekningen av Rhinen når du seiler fra Amsterdam til Strasbourg.

Dette cruiset er litt spesielt, vi har nemlig med oss journalistene og foredragsholderne Astrid Versto og Terje Svabø som tar oss med på en kunnskapsreise med dypdykk i historien og dagens Europa. Det gir reisen et nytt perspektiv.

Vi har også hele skipet for oss selv, kun Escapes gjester er om bord. Skipet MS Aurora er fint og nyoppusset, og vi gleder oss til en hyggelig og innholdsrik uke på Rhinen!

Les mer

Flere elvecruise med ledige plasser i 2023:

Se alle våre elvecruise

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo