⛰️ Svalbard i sommerskrud | 🚴‍♀️ Sykle på Senja i midnattssol | 🥾 Fjell og gourmet i Valdres  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Her oppe i nord ...

/ ... er det kanskje aller best å være om sommeren!

Vi har samlet et knippe turer hvor du ikke trenger å reise langt for å få de eventyrlige opplevelsene.

Fotturer på Svalbard

/ Midnattssol, dyreliv og villmarksaften

24. aug / 6 dager / Reiseleder: Kari Kristine Berger

Om sommeren er det slett ikke bare goldt og øde på Svalbard. Fargerike blomster titter frem og nyter den døgnåpne sola, og det vrimler av trekkfugler og annet dyreliv. Bli med og opplev Svalbard i sommerskrud.

Gled deg til:

  • Storslått arktisk natur på nært hold
  • Morenelandskap, rikt dyre- og fugleliv
  • Vandring over Larsbreen
  • Båttur til Billefjorden og Nordenskiöldbreen
  • Arktisk villmarksaften på Camp Barentz
  • Fireretters middag på Funktionærmessen, inspirert av et internasjonalt kjøkken og de beste råvarene. Og utsikten er også formidabel!

Du kommer ikke til å savne Syden, vi lover!

❗Du bør være i god turform og vant til å gå i fjellet for å være med på denne turen, men vi holder et moderat tempo – vi skal jo nyte omgivelsene mest mulig.

Les mer

Skagen – på tokt med Christian Radich

18. mai / 4 dager

Sett av Kristi himmelfart-helgen, da venter Skagen på deg! Vi seiler fra Oslo, og om bord er du virkelig en av mannskapet. Vel framme i Skagen får du oppleve Skagen fra sykkelsetet – og med middag på ærverdige Brøndum hotell.

Les mer

Havseilas med Christian Radich – med fottur på Færøyene

30. juni / 8 dager

Bli med på seiltokt til Færøyene! Vi seiler fra Stavanger, og på vel framme i Tórshavn skal vi utforske Færøyene til fots, før vi flyr tilbake til Bergen. En helt unik seilas i vikingenes fotspor!

Les mer

Senja rundt i midnattssol

/ Sommereventyr på elsykkel

18. juli (få ledige) / 6 dager

Snakk om sommeropplevelse! Vi bruker dagene på å gå fotturer langs kjente ruter, eller du kan velge å ta livet med ro og lade opp til kvelden. Det er nemlig da sykkeleventyret starter. Vi sykler om kvelden for å nyte midnattssola og få med oss det magiske lyset - og da får vi også stort sett veiene for oss selv.

Gled deg til:

  • Fotturer med spektakulær utsikt over Senja-landskapet
  • Treretters middager hver dag – uten mat og drikke duger syklistene ikke. Dessuten nattmat etter sykkelturen
  • Stemningen ved å sykle i midnattssol, en eksotisk opplevelse folk vanligvis kommer fra hele verden for å oppleve
  • Eksklusiv tur – kun 12 deltakere (så ikke vent for lenge med å melde deg på)

Vi skal få god fart rundt øya med elsykkel, altså sykkel med en liten hjelpemotor – det er god hjelp i oppoverbakkene. Turen er klassifisert som middels krevende, og du bør være i god fysisk form og vant til å sykle.

Om du synes det blir for mye med både fottur og sykling, kan du stå over fotturen og nyte en rolig dag før kveldens sykkeltur.

Les mer

Fotturer og nasjonalromantikk i Sogn

11. juni, 20. aug, 14. sep / 5 dager

Innerst i Sognefjorden ligger Nes Gard, her har samme familie drevet i sju generasjoner, og det er husrom med både sjarm og hjertevarme - og utsikt! Vi skal gå flotte fjellturer og nyte Sogns kortreiste kjøkken.

Les mer

Yogaferie og fotturer i Sogn

6. sep / 5 dager / Instruktør: Sunniva Egge Sipus

Med Nes Gard innerst i Sognefjorden som base, skal vi tilbringe en miniuke med daglig yogaundervisning, fotturer og kortreist mat. Velkommen til en nydelig sensommeropplevelse!

Les mer

Kajakkurs og padleturer på Helgelandskysten

9. aug / 5 dager / Lokalt vertskap

Lær å padle kajakk i spektakulære omgivelser! Vi skal bo på det gamle handelsstedet Støtt Brygge som serverer kortreiste måltider av ypperste klasse, herskapelig overnatting og et personlig vertskap.

Les mer

Valdres og Jotunheimen – fjellturer og gourmet

/ Toppturer, vill natur og lekker lokalmat

6. aug / 5 dager / Lokalt vertskap

Tilbring noen deilige sommerdager på sjarmerende Grønolen Fjellgård på terskelen til Jotunheimen. Her er du omringet av ruvende fjell, endeløse vidder og har et av Norges flotteste turterreng rett på dørstokken.

Vi har base på Grønolen Fjellgard ved Beitostølen, som drives av brødrene Tor Erik og Øyvind Grønolen. Og bare se på disse to trivelige karene, så skjønner du at dette er et godt sted å være. Her er det ro og nydelig natur, og dessuten en egen velværeavdeling.

Turmulighetene er mange, og Tor Erik Grønolen har selv valgt ut tre av de flotteste turene. Dette er Valdres og Jotunheimen på sitt beste!

Les mer

E5 gjennom Alpene

/ Fjelltur i Tyrol – fra Bayern til Merano

15. juni / 8 dager / Reiseleder: Gunnar Sevåg

På grunn av en avbestilling har vi fått en ledig plass på populære E5 gjennom Alpene – ledig plass til kvinne som vil dele rom. Det blir en fantastisk fottur gjennom de tyske, østerrikske og italienske alpene!

Les mer og sikre deg den siste plassen

Se alle våre aktive turer

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo