Opplev Den forbudte by og kinesisk dagligliv  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Beijing er en utrolig spennende by som jeg har besøkt hele 17 ganger – og nå har jeg satt sammen en Beijing-tur med en miks av store severdigheter, kinesisk dagligliv – og muligheter for shopping i førjulstida.

Vi skal vandre på Den kinesiske mur og i Den forbudte by – her kan du krysse av flere ting på ønskelista. Sjekk prisen – du får mye for pengene!
Bente Kristine Berg, turskredder i Escape

🔥 NYHET!

Storbyferie i Beijing – Midtens Rike

/ Med Den kinesiske mur, Den forbudte by – og julegaveshopping

22. nov 2024 / 8 dager / 👉 SJEKK PRISEN: fra kr 19.990,-

Endelig er Kina tilbake på turprogrammet, og vår turskredder Bente har satt sammen en riktig så innholdsrik uke i Beijing. Her er det et spennende program, og også tid til å utforske denne store, mangfoldige og fascinerende byen på egen hånd. Kinas regimer endrer seg, men historien og folkelivet kan ingen ta fra denne verdensmetropolen i Midtens Rike.

Hotellet vårt ligger veldig sentralt, bare noen få minutter å gå til det store Silkemarkedet – et fint sted å starte julegaveshoppingen.

Les mer

Ta en titt på noen av høydepunktene:

Den forbudte by

Verdens største keiserpalass ble bygget på 1400-tallet og har vært kulisse for mange filminnspillinger. Dette var i over 500 år hjemmet til Kinas keisere som levde i overdådig luksus.

Et glimt av dagligliv

Bli med en tur i de såkalte hutongene, smale smug og gater med tradisjonelle hus. Vi skal få prøve sykkeldrosje og spise lunsj i et kinesisk hjem.

Sommerpalasset

Det tidligere sommerstedet til keiserfamilien, med kunstige fjell, vann og over 3000 vakre hus, paviljonger og broer. Ikke noen enkel sommerbolig, dette!

Den kinesiske mur

Opplev et av verdens syv underverker! Muren strekker seg 6350 km fra havet i øst og langt inn i Gobiørkenen i vest. Mange har dette på lista over ting de vil oppleve en gang i livet – nå har du sjansen.

Skal det være en kopp te?

Selvsagt skal vi smake på kinesisk te! Vi besøker et tehus for å oppleve te-seremoni.

Shopping, markeder og gateliv

Du får en dag for deg selv i Beijing til å utforske, og tar du en morgentur i parken kan du kanskje ta morgentrimmen sammen med de lokale – kinesere er ofte veldig inkluderende.

📋 Her er det meste inkludert i prisen:
* Fly tur/retur
* 6 netter på godt, sentralt hotell med frokost
* 4 lunsjer, 5 middager
* Inngangsbilletter og transport
* Reiseleder fra Escape og lokalguider

Pris: fra kr 19.990

Flere eventyr i Asia:

Fra Indias fargerike mylder til lykkelandet Bhutan

16. okt 2024 / 12 dager / Reiseleder: Gunhild Vaardal-Lunde

På denne reisen kan du krysse av flere ting på ønskelista over det du kanskje har drømt om å oppleve en gang i livet – som Taj Mahal i soloppgang og Tigerredet i Bhutan.

Bhutan er et lite kongedømme i Himalaya – med spektakulære fjelltopper, grønne daler, klostre i morgentåke, blafrende bønneflagg i alle farger. Kombinert med folkeliv og farger i India, er vi stolte av å ha satt sammen en variert reise med mange store høydepunkter.

Les mer
2. juni 2024 (få ledige) / 18 dager / Reiseleder: Gunnar Skjolden
2. sep 2024 / 15 dager / Reiseleder: Kirsti Asskildt
23. sep 2024 / 15 dager
20. okt 2024 / 11 dager
1. nov 2024 / 14 dager
10. nov 2024 / 12 dager / Reiseleder: Gunnar Skjolden
30. jan 2025 (få ledige) / 15 dager / Reiseleder: May Liss Kristiansen / Foredragsholdere: Astrid Versto og Terje Svabø
24. feb 2025 / 17 dager
31. mars 2025 / 19 dager
5. april 2025 / 14 dager

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo