Franske elver i vårsol – vi har noen ledige plasser!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vårcruise gjennom Provence og Burgund?

/ Seil på Rhône og Saône

Vi har to aldeles nydelige elvecruise nå i vår og tidlig på sommeren, som går gjennom verdensberømte vindistrikter, yndige middelalderbyer og frodig natur.

Finn din avgang:👇

April-cruise med førsteklasses skip

27. april / 8 dager

Gå om bord i elegante MS Amadeus Provence og seil på to av Frankrikes vakreste vannveier. Reisen starter i gourmethovedstaden Lyon, og vi tar en avstikker opp Saône til Châlon-sur-Saône i Burgund, før vi setter kursen mot Provence og Arles.

Underveis kan du kan blant annet oppleve elvedeltaet Camargue, kjent for sine hvite hester og okseoppdrett, og det massive pavepalasset i Avignon med sine steile tårn.

🍷Gled deg til herlige måltider om bord, maten holder også veldig høy standard. Vin til middag inkludert.

Les mer

Juni-cruise fra Burgund til Middelhavet

31. mai / 7 dager

Cruiset starter i gourmetbyen Lyon, og vi seiler gjennom de verdensberømte vinområdene i Burgund og nedover til Provence og til Middelhavet.

På reiseruten ligger blant annet Avignon med det mektige pavepalasset (som hentet ut av et eventyr), kunstnerbyen Arles og elvedeltaet Camargue med sine flamingoer, hvite hester og Europas eneste cowboyer.

🍷 Førsteklasses måltider – franskinspirert kjøkken, selvsagt! All drikke inkludert, både til middag og i baren.

Les mer

Flere fine franske elvecruise:

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo