Templene i Angkor Wat | Flytende landsbyer | Tett på folk og dagligliv | Båttur på Mekong  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Sørøst-Asia er alltid et godt valg. Uansett vær, uansett horisont, uansett humør. Følelsen når du går ut av flyplassen og luften treffer deg som en varm klem – ubetalelig.

Sørøst-Asia er kaos med et visst system, det er vennlighet, lukten av mat og krydder, disige morgener, munker i oransje, stillhet, bråk og nysgjerrige øyne. Velkommen!
Kine Clausen, turskredder i Escape

Oppdagelsesreise i Sørøst-Asia

/ Nord-Thailand, Laos og Kambodsja

9. okt 2024 / 15 dager

Rismarker i morgenlys, fantastiske templer, båtreise på Mekong gjennom grønn og vill natur og storbyliv – på denne reisen gjennom Sørøst-Asia kan du krysse av både på kjente severdigheter og steder hvor du mest sannsynlig ikke vil treffe på naboen.

En fantastisk rundreise for deg som er nysgjerrig på Sørøst-Asia – her får du tre land på en tur.

🍲Alle måltider er inkludert.

Les mer

Ta en titt på noe av det vi skal oppleve:

Det hvite tempelet

Det skal bli noen spektakulære templer på denne reisen, og det første er Det hvite tempelet i Chiang Rai i Nord-Thailand. En helt fantastisk detaljrikdom!

Båttur på Mekong gjennom jungelen

Grønne Laos med sine små bortgjemte landsbyer langs elven er vel noe av det mest eksotiske vi kan tenke oss!

Folkeliv og nattmarked i Luang Prabang

Laos' tidligere hovedstad byr på både yrende folkeliv, forgylte Buddha-statuer, fransk koloniarkitektur og kongelig palass.

Angkor Wat og Jungeltempelet

Et absolutt høydepunkt er templene i Angkor Wat i Kambodsja. Et av templene er fortsatt i samme tilstand som da det ble oppdaget – overgrodd av kjempetrærnes røtter.

Elefantskogen

Ved foten av Kulen-fjellet ligger Elefantskogen, hvor pensjonerte elefanter kan streife fritt rundt i sitt naturlige habitat.

Flytende landsby

Ved innsjøen Tonle Sap skal vi på båtcruise og får et innblikk i livet i en flytende landsby, med hus, templer og skoler på påler ute i vannet.

Storbyen Phnom Penh

Vi utforsker Kambodsjas hovedstad, og det blir Buddhaer både i gull, sølv og bronse, det blir kunst, gateliv – og et besøk til ettertanke ved Dødsmarkene, en viktig del av landets nyere historie.

– Gled deg til Angkor Wat

– Tempelområdet Angkor Wat er både imponerende, majestetisk og mystisk, og noe enhver førstereise til Kambodsja bør inneholde. Men det kanskje mest imponerende – da jeg først besøkte stedet for seks år siden – var hvor stort dette området faktisk er, og hvor mange andre imponerende templer som finnes her.

Ta for eksempel Bayon, med alle ansiktene. Det er jo et kunstverk! Ta Prohm er akkurat så mystisk som man tror – med grener og røtter som «sluker» ruinene. Og så har du Baphuon – et lite palass i seg selv. Her ute kunne man ha tilbragt dagevis, og vi forsøker i dette programmet å gi deg de aller beste smakebitene.

Kine Clausen, turskredder i Escape

Fristet? Bli med på tur!

Oppdag Asia med oss:

Ville og vakre Mongolia

5. juli 2024 / 14 dager / Reiseleder: Gunnar Skjolden

Les mer

Eventyrreise til Malaysia og Borneo

2. sep 2024 / 15 dager / Reiseleder: Kirsti Asskildt

Les mer

Oppdagelsesreise i Vietnam

23. sep 2024 / 15 dager / Reiseleder: Hoa My Hua

Les mer

Fra Indias fargerike mylder til lykkelandet Bhutan

16. okt 2024 / 12 dager / Reiseleder: Gunhild Vaardal-Lunde

Les mer

Rundreise i Kerala – gjennom Indias krydderhage

10. nov 2024 / 12 dager / Reiseleder: Gunnar Skjolden

Les mer

Storbyferie i Beijing – Midtens Rike

22. nov 2024 / 8 dager / Reiseleder: Wenche Halldin

Les mer

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo