Velkommen til Escape

Så fint at du vil motta nyhetsbrev fra oss! Enten du drømmer om elvecruise, en spennende temareise, aktiv ferie, cruiseferie, en skreddersydd tur bare for deg og ditt reisefølge, en firmareise eller tur med koret, korpset eller fotballaget – vi hjelper deg.

Utålmodig etter å komme i gang? Det skjønner vi godt – det ligger jo en hel verden der ute og venter! Vil du søke etter reisen din med én gang, kan du gå rett til reisekalenderen vår, hvor du finner alle turene våre og kan søke etter hva som passer.

Se reisekalenderen her

Bli litt bedre kjent med oss:

Her i Escape jobber mange av landets mest erfarne turskreddere og reiseledere. Gjennom mange år har vi bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden, og derfor kan vi invitere våre gjester med på reiser som skaper glede, forståelse og enestående opplevelser – fra Svalbard i nord til Patagonia i sør.

☎️ Vi vil veldig gjerne snakke med deg!

Har du spørsmål, er vi her. Vi er stolte av servicen vi kan gi kundene våre, og på kontoret vårt på Helsfyr i Oslo sitter det mange kunnskapsrike folk som mer enn gjerne tar en reiseprat med deg. Bare ring oss på 24 14 94 00, så får du en hyggelig stemme på tråden, eller send en e-post til post@escape.no.

Her er en liten oversikt over de ulike typene reiser vi kan tilby 👇

Elvecruise

Det å seile er i seg selv en opplevelse, enten man seiler gjennom land eller langs land. Roen på et flytende hotell som er i stadig bevegelse, nye opplevelser minutt-for-minutt... Velg mellom eksotiske elvecruise i Asia og Afrika, eller klassikere som Donau, Rhinen og Rhône.
Cecilie Kopperud, avdelingsleder for elvecruise og cruise

Temareiser

Fra ørken til urban jungel, frodige vinmarker og kritthvite strender. Delta i fester og hver­dagsliv, hør musikk og få spennende matopplevelser. Om drømmereisen går til Sør-Amerika, Spania eller Svalbard – våre turskreddere har vært der, og det er din garanti for en minnerik ferie.
Vera Karina Sletto, avdelingsleder temareiser og aktiv ferie

Cruise

Pakk ut kofferten én gang, senk skuldrene og reis rundt i verden på et skip fullt av opplevelser, underholdning og lekre restauranter. Gå i land på spennende steder og nyt drømmestrender, storbyer eller historiske severdigheter.
Cecilie Kopperud, avdelingsleder cruise og elvecruise

Aktiv ferie

Vi har aktive turer på alle nivåer, og turene våre er godt tilrettelagt slik at du bare kan nyte ferien. Du bærer bare en lett dagstursekk – vi sørger for resten av bagasjen. Lokale guider gir deg innsikt i stedets historie og kultur, og på de fleste reisene er også norsk turleder med.
Kine Clausen, turskredder

Skreddersydde reiser

Vi skreddersyr din drømmereise til alle verdenshjørner: fra Svalbard i nord til det sanserike Østen, fra store natur- og kulturopplevelser i Sør-Amerika til safari i Afrika. Familieferien, jenteturen eller generasjonsreisen er i trygge hender hos oss.
Eli-Ann Nerhagen, turskredder

Firmaturer

Trenger bedriften din en kickoff-helg i nærområdet eller kulturelt påfyll i utlandet? Vi hjelper dere gjerne! Vi planlegger og gjennomfører alle typer firmaturer og konferanser enten det er en langhelg i en europeisk storby eller en eksotisk reise til et annet kontinent.
Irene Rygh Pedersen, avdelingsleder firma- og musikkreiser

👋 Møt reiselederne våre
Reiser du på tur med oss, får du med kunnskapsrike og dyktige reiseledere som tar seg av stort og smått som måtte dukke opp på reisen. Dette er en fin gjeng som vi er skikkelig stolte av! På noen turer er det også med foredragsholdere som krydrer reise med ekstra kunnskap.

Finn turen din

Dette var en liten presentasjon av det store reisetilbudet vårt, stup gjerne inn i på hjemmesidene våre og utforsk, drøm deg bort og planlegg!

Hver uke får du presentert turer og annet reisestoff i nyhetsbrevene våre, og i mellomtiden kan du klikke på linken under, så kommer du inn i vårt reiseunivers.

Gå på oppdagelsesferd på nettsidene våre

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har reist med oss eller har meldt deg på nyhetsbrev. Meld deg av vårt nyhetsbrev.

Escape Travel AS, Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo